Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

A je l' to izvesno? Mislim, O2 uopšte nije brend PPF-a, vlasnika ovdašnjeg Telenora, već španske Telefonike, prethodnog vlasnika Češkog telekoma od kog su ga oni kupili i zadržali brend uz plaćanje.

Ako zaista žele da menjaju brend u onaj koji već koriste u Češkoj, to ukazuje da nisu bile netačne informacije da su tu da ostanu tj. da ne nameravaju da prodaju u dogledno vreme, odnosno opovrgava teze da je cela prodaja manevar kako bi u dogledno vreme SBB tj. United Group postao vlasnik.

Posted

Ja pročitao Telekom... :D

Mada mislim da će prodati naš Telenor. Takođe za PPF se piše da planiraju da kupe CME.

Posted

Mislim da im je Telekom previše vredan da isisavaju kintu, za sada...

... Shiit has hit the fan...

Posted (edited)

Znači imaćemo operatere A1 i O2 :rolleyes:

Edited by mraki
Posted
3 hours ago, mraki said:

Znači imaćemo operatere A1 i O2 :rolleyes:

nismo jedini

Posted
On 25.9.2019. at 21:42, stoka said:

Jel' će vrate i sportski Ritam srca na Plej radio ...? Potpisujem da kada bi ih pozvali odmah bi dotrčali Uđu, Ćirilo i onaj Bosanac ...

Evo ga u TLZP žiriju.

Posted

Krenuli u gradnju novog studija za Vesti na Prvoj. Sada Vesti emituju iz nekog drugog privremenog studija. 

Posted

nisam  jos  odustao, stalno izlazi poslednja vest/hitno/poco rat al mogu da iskopam informaciju, to mi je kao da sam upao u njihov logor nocu

stvarno zalosno na sta lici, koriste  masku al to je informer

Posted

Odjebo sam ih pre godinu ipo dana konačno, mislim da sam i zakasnio... Bili su mi homepage otkad je Interneta.

Za vesti držim samo N1 i danas, ali sam shvatio i da je život bez non stop čitanja vesti zapravo super.

Sent from my SM-N950F using no brains