kud u maglu Simoviću Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 buska stanica je na onom placu gde je bio buvljački parking, a ovo je na samom buvljaku šta ti je ncr zgrada?
Frank Pembleton Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 (edited) Evo plac pored laznih terazija, mada sam cuo da su se prosirili.... Planirani objekat nalaziće se u bloku 42, u njegovom severoistočnom delu ka Bulevaru Milutina Milankovica. Razvoj ovog bloka bio je predmet arhitektonsko-urbanističkog konkursa iz 2014. godine na kome je izabrano i nagrađeno rešenje “Proaspect” tima - Milana i Vladimira Lojanice sa saradnicima. Kasnije tokom razrade plana detaljne regulacije došlo je do izvesnih izmena na pobedničkom rešenju, tako da je dozvoljena gradnja dodatnih kvadrata poslovne namene u zoni kod železničke stanice. Formirana je nova parcela za gradnju lamelnog objekta, gde će američka komapnija sagraditi zgradu od preko 55.000 kvadrata bruto prostora. Arhitektonsko rešenje nove zgrade takođe je delo Milana i Vladimira Lojanice, čime su autori pobedničkog rešenja sa konkursa direktno uključeni u dalje oblikovanje. Edited August 18, 2019 by Frank Pembleton
Skyhighatrist Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Mislim da NCR zauzima ceo taj plac, rupa za temelje i podzemlje je zauzela dve trećine, kapiram da će na ostatku da bude neki parking...
mraki Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 3 hours ago, Frank Pembleton said: "Dodaje se da će Kopernikus uložiti sredstva u izgradnju poslovnog objekta ukupne površine od preko 100.000 kvadratnih metara Meni ovo hajlajt cele priče. Dozvoljeno 65000 kvadrata, ali to je malo, daj da dodamo bar još 50%...
Frank Pembleton Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 I meni se nekako cinilo.... Ali ovo sa bus stanicom i onim kontejnerima....
gospa buba Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 A to ce biti, ako jako ne gresim, odmah uz NCR zgradu. Jel tu bila opcija i da se buska stanica napravi ?ma nece biti nishta od stanice napravice neku montaznu skalameriju da shljashti i to je to do sledece prilike. bash ce ti luksuzni kapitalisti da gledaju ba busku stanicu pod prozorom. bojim se da ne, morace to da ide na neku tezu periferiju sent from bubamoto
jorma shparga Posted August 19, 2019 Posted August 19, 2019 (edited) On 16.8.2019. at 15:19, DrIlic said: Mislim na nesrecnu prvu evo ovde (mada bi trebalo na drugu temu...) Edited August 19, 2019 by jorma shparga
Frank Pembleton Posted August 19, 2019 Posted August 19, 2019 Ali ovo "srpska verzija" ... Shiit has hit the fan...
jorma shparga Posted August 19, 2019 Posted August 19, 2019 hd sve od septembra a nova s je kablovska pa se ne iskljucuje (i ubice i zigosani su isli prvo tamo...)
mraki Posted August 19, 2019 Posted August 19, 2019 (edited) Konačno, da ne moramo više na žuti RTS kad hoćemo da gledamo predsednika u HD. Edited August 19, 2019 by mraki
Lezilebovich Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 O2 ima novi kviz - stoperica. Voditelj use kroz grad, zaustavlja ljude, postavlja im pitanja I daje pare na kraju. Odlicsn ideja !!!
Recommended Posts