hefaca Posted July 31, 2019 Posted July 31, 2019 Di ga je ppp na listi? Trea da bude izmedju polovnjaka I kupuem prodaem.
Kurdy Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 ima li neko snimke cuvene radio emisije sportski ritam srca...nekad je bio sajt b92 fm,ali je zauvijek ugashen prava steta jer bilo je nekih genijalnih razgovora u toj emisiji ako neko zna za neke snimke bilo bi lijepo da mi javi...siguran sam da bi i mnogima znacillo koji su pratili
DrIlic Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 (edited) Ne verujem, to je ipak ekskluziva AS. Verovatno opet domaca kosarka i fudbal... ostalo red vesti red repriza. Svaka ti cast ako si gledao prenose na o2, ja pokusao sa kosarkom onomad, al slika im je krs da se boja bukvalno razliva iza igraca... Edited August 15, 2019 by DrIlic
levi Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 pa i domaća košarka i fudbal su ekskluziva AS, a gledaniji su od Nba i Calcia
DrIlic Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 Nego, jel ovo kopernikus kupio i peconijeve firme. Pre neki dan u sred filma na Prvoj ide prijatelji filma: medela, mbs, bohor, vital i ostale peconijeve firme, danas delili bohor u 150min.
jorma shparga Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 12 hours ago, DrIlic said: Ne verujem, to je ipak ekskluziva AS. Verovatno opet domaca kosarka i fudbal... ostalo red vesti red repriza. Svaka ti cast ako si gledao prenose na o2, ja pokusao sa kosarkom onomad, al slika im je krs da se boja bukvalno razliva iza igraca... Kopernikus i Telekom su i zvanicno zajednicki zlocinacki poduhvat tako da tu nema prepreka, Inace informacija o sportovima je iz njihove zvanicne prezentacije jesenje seme . A sto se tice kvaliteta slike i onakva je bolja nego mucenje sa Kodi streamovima i YT
Frank Pembleton Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Ne verujem, to je ipak ekskluziva AS. Verovatno opet domaca kosarka i fudbal... ostalo red vesti red repriza. Svaka ti cast ako si gledao prenose na o2, ja pokusao sa kosarkom onomad, al slika im je krs da se boja bukvalno razliva iza igraca... Pa italijanska liga je već išla na O2? ... Shiit has hit the fan...
Milosh76 Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 18 hours ago, DrIlic said: Stolice će na o2 zameniti Štoperica od jeseni. Ista emisija drugi naziv i drugi voditelj?
DrIlic Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 (edited) 4 hours ago, jorma shparga said: Kopernikus i Telekom su i zvanicno zajednicki zlocinacki poduhvat tako da tu nema prepreka, Inace informacija o sportovima je iz njihove zvanicne prezentacije jesenje seme . A sto se tice kvaliteta slike i onakva je bolja nego mucenje sa Kodi streamovima i YT A sta ce onda na glavnom kanalu? @Milosh76 verovatno. Ide po gradu i pita pitanja i meri stopericom Edited August 16, 2019 by DrIlic
Frank Pembleton Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 A sta ce onda na glavnom kanalu? Edit:Sad video na koji kanal misliš... Ma to je sad sve isto... Najbolje kad novinari rade prilog za jednu tv, sa logom O2, a pojavi se prilog ns Prvoj... Koga više zabole... ... Shiit has hit the fan...
jorma shparga Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Prva sema za 2019 sve isto ( Grand incl.) + Tvoje lice zvuci poznato i Besa 2020 veze nema veze s mozgom tj ni njima nije jasno
Recommended Posts