Bane5 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 U vrlo jakoj konkurenciji ("Nacionalno razgibavanje" - Radio S - emisija koja ubrzano sustize Dizanje po slusanosti i "Karavan" - Radio Beograd 1 - emisija koja decenijama ispunjava srca i do suza nasmeje vaskoliku srpsku slusateljsku publiku) ovaj trijumf je utoliko veci pa nam Jaksa Scekic danas uprilicio i blog pun srdacnih momenata i ushicenja zbog ovog krupnog uspeha, a da ne pominjemo plejadu iskrenih replika na istom.Danas smo svi Dizanje, Dizanje je u svima nama!
teacher Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 U vrlo jakoj konkurenciji ("Nacionalno razgibavanje" - Radio S - emisija koja ubrzano sustize Dizanje po slusanosti i "Karavan" - Radio Beograd 1 - emisija koja decenijama ispunjava srca i do suza nasmeje vaskoliku srpsku slusateljsku publiku) ovaj trijumf je utoliko veci pa nam Jaksa Scekic danas uprilicio i blog pun srdacnih momenata i ushicenja zbog ovog krupnog uspeha, a da ne pominjemo plejadu iskrenih replika na istom.Danas smo svi Dizanje, Dizanje je u svima nama!Ja ne verujem...Kad slučajno poslušam koju sekundu Dizanja, imam želju da polomim sve u sobi, uz milozvučni glas ove Gorice i njeno blebetanje...Ima li nekoga ko to stvarno sluša? Neću mu ništa. :D Samo sam radoznao...
Bane5 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ima li nekoga ko to stvarno sluša?Sudeci po reakcijama (TV B92, blog i sl.) slusalaca itekako ima.U stvarnosti, Dizanje je par godina bilo neprikosnoveni vladalac srpskog radijskog jutra, ali ta konkurencija se pojavila bas sad kad nije trebalo pa muti tu slavu i narusava tu dominantnu sliku. Ovaj Oskar je podstrek. Gorice i Dragane, nema predaje!
mraki Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 ja bi Gorici i Draganu dao da vode tu manifestaciju...
renne Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Goricu treba zakonom zabraniti, naročito kad počne da kuka kako joj je život težak jer otplačuje dva kredita, jedan za kola, drugi za stan
Д Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Goricu treba zakonom zabraniti, naročito kad počne da kuka kako joj je život težak jer otplačuje dva kredita, jedan za kola, drugi za stan Ау јее, нисам је слушао одавно, али ако је тако, онда јој треба ограничити медијски простор на варјачу у рукама. Ту се добро сналази.
Idioteque Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ja ne verujem...Kad slučajno poslušam koju sekundu Dizanja, imam želju da polomim sve u sobi, uz milozvučni glas ove Gorice i njeno blebetanje...Ima li nekoga ko to stvarno sluša? Neću mu ništa. :D Samo sam radoznao...Evo ja volim da ih poslušam kad sam u prilici. Nem pojma, ništa specijalno, al mi prija da onako mrzovoljan i nerazbuđen čujem nekog nasmejanog, na momente dohovitog i nadasve pozitivnog.Jel mogu sad ja? A otkud ovoliki hejt prema Dizanju? Koje im to grehe ne praštate?
teacher Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Evo ja volim da ih poslušam kad sam u prilici. Nem pojma, ništa specijalno, al mi prija da onako mrzovoljan i nerazbuđen čujem nekog nasmejanog, na momente dohovitog i nadasve pozitivnog.Jel mogu sad ja? A otkud ovoliki hejt prema Dizanju? Koje im to grehe ne praštate?Goricu...
Lezilebovich Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Joj, a tek ona emisija u kojoj se Gorica oprobala kao tolkšou voditelj...
pacey defender Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Evo ja volim da ih poslušam kad sam u prilici. Nem pojma, ništa specijalno, al mi prija da onako mrzovoljan i nerazbuđen čujem nekog nasmejanog, na momente dohovitog i nadasve pozitivnog.Jel mogu sad ja? A otkud ovoliki hejt prema Dizanju? Koje im to grehe ne praštate?Da citiram samog sebe....Sinoć je u Operaciji trijumf gostovao Dragan Ilić. Prvo što mi je palo na pamet je da bi Dragan Ilić od pre 4 godine ovog sinoćnjeg Dragana Ilića svrstao u klijentelu TV manijaka, rame uz rame sa svim onim KDP likovima.Jbg, sve se menja, sve se kreće. Svi koračaju; samo neki idu u pogrešnom smeru.
Lezilebovich Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 A da ne pominjemo velikog Brata. Kada ide na B92 to je oaza sreće i kulture, kada ide na Pinku to je dno dna televizije i zgodno za šegačenje
pacey defender Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 A da ne pominjemo velikog Brata. Kada ide na B92 to je oaza sreće i kulture, kada ide na Pinku to je dno dna televizije i zgodno za šegačenjeseti se, dragan ilic intervjuise ivana ljubu u nekom predsednickom apartmanu. mislim da je ikar imao odlican komentar o padu dragana ilica, ali ne mogu da ga pronadjem.
Grunf Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Evo ja volim da ih poslušam kad sam u prilici. Nem pojma, ništa specijalno, al mi prija da onako mrzovoljan i nerazbuđen čujem nekog nasmejanog, na momente dohovitog i nadasve pozitivnog.Jel mogu sad ja? A otkud ovoliki hejt prema Dizanju? Koje im to grehe ne praštate?kako otkud? ti nisi upoznat sa pokretom Novi Forumski Snobizam? evo ti par postulata, da se lakse snadjes:-nista sto je napravljeno u Srbiji/Beogradu, a vise od 5 ljudi smatra da je neiritantno je najvece moguce sranje-svako ko se pojavi na TV ili radiju vise od 3 puta je nevidjeni smarac-svako ko jednom pricao ili radio nesto o necemu glupom za platu, a posle toga rekao nesto ili uradio nesto drugacije je jajara bez trunke integriteta
Кристофер Лумумбо Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 pa jesu jajare bez trunke integriteta. ako dve godine za lovu pricas o velikom bratu kao o necemu super, onda barem nemoj da seres kako je sranje kada vb predje na pink.
gervasius twinkleminkleson Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 (edited) Sinoć je u Operaciji trijumf gostovao Dragan Ilić. Prvo što mi je palo na pamet je da bi Dragan Ilić od pre 4 godine ovog sinoćnjeg Dragana Ilića svrstao u klijentelu TV manijaka, rame uz rame sa svim onim KDP likovima.this.[doduse, ne znam kakav je bio u toj konkretnoj emisiji, ali to je otprilike to] Edited February 10, 2010 by gervasius twinkleminkleson
Recommended Posts