kud u maglu Simoviću Posted March 18, 2019 Posted March 18, 2019 n1 je bolji, ne čitam ih samo pratim notifikacije
Mil@n Posted March 18, 2019 Posted March 18, 2019 Just now, kud u maglu Simoviću said: n1 je bolji, ne čitam ih samo pratim notifikacije Bolji je 100 puta ali 100 puta manje vesti kače.
kud u maglu Simoviću Posted March 18, 2019 Posted March 18, 2019 znači, nisu bitne samo tw, i oni i naravno forum
ducca Posted March 18, 2019 Posted March 18, 2019 2 hours ago, harper said: Portal vesti B92 je tokom ovih protesta konacno napravio kompletan otklon od novinarstva i postao Informer 2. OK, bilo je pitanje dana kada ce se to desiti od trenutka kad ih je "kupio" onaj naprdnjacki krmak, samo treba konstatovati datum kada se to desilo. Desilo se zapravo 07.03. sa ovim bednim informerskim "tekstom": Prištinska platforma za rat uvod dobila 2010. uz Jeremića
Giggsy Posted March 18, 2019 Posted March 18, 2019 9 hours ago, slepa živana said: i meni se učinilo, ali nisam bila sigurna o čemu govori, da nije neka parodija na nečije tuđe reči Ne znam, sad bih morao da pustim celu epizodu da ga citiram, ali barem dvaput je rekao nesto u tom stilu. Eto i ti si primetila, znaci nisam poludeo
Cane Vukic Prebranac Posted March 19, 2019 Posted March 19, 2019 18 hours ago, radisa said: Jeste ukačili Kesićevu pesmu o Jutki na Youtubeu? Jel' mu nisu pustili u programu, pa je on samo izbacio na youtube i u svakoj emijiji je onako usput potegne, ili je nešto drugo u pitanju? Сад је на крају епизоде отпјевао дио пјесме уз шољу са Јуткиним ликом.
Remi Posted March 24, 2019 Posted March 24, 2019 O2 sad isto kao pink ima one minut dva vesti. Jbt hteo da odgledam Legend al nema teorije. Prepisao nam se psiho na svakih sat vremena. Ne daj bože da ga neko zaboravi dok gleda film. Očekujem da mu se uskoro i one uživo konferencije prekidaju minut dva vestima i presecima na kojima nas obaveštavaju da je u toku pres konferencija.
pbg12345 Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 A o cemu se radi? Pokusavam naci na mobilnom na pomenutim sajtovima, ali nista
mraki Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 (edited) Zeznuo sam ovaj drugi link, htedoh da okačim demanti N1. Edited April 1, 2019 by mraki
slepa živana Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 16 hours ago, mraki said: Vest ja sam ovu vest pročitala na sajtu unsa, piše autor: tanjug, izvor: rtv šta ovo znači? iz čije kuhinje izlazi?
kud u maglu Simoviću Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 informer, srpski telegraf a glavni kuvar je beba popović
Recommended Posts