March 1, 20196 yr 8 hours ago, Frank Pembleton said: Realno država brani svoju investiciju... Država™ očajnički želi da ljudi ostanu kući u subotu u 18h...
March 2, 20196 yr 8 hours ago, radisa said: Država™ očajnički želi da ljudi ostanu kući u subotu u 18h... pa to je razlog protiv prenosa! onaj anti-fudbal direktno na ulicu tera...
March 2, 20196 yr Just now, kud u maglu Simoviću said: zašto fijasko Ova nesretna zamuckuje, Karasi priča o igračima, idu nemontirane slike sa Autokomande, gde možemo videti i kvalitet horizontalne signalizacije, lista se tviter, Banović i Miljan blebeću da pojedu vreme...
March 5, 20196 yr Uberbot ( Dragan Karadzic ) postao glavni urednik. Koga li spremaju za RTS kad je spodoba dobila ovaj ratni raspored ?
March 5, 20196 yr Quote Nakon dužeg vremena, mečeve domaćeg fudbala moći će da gledaju i oni koji u ponudi kablovskog operatera nemaju kanale Arene sport. Kako je urednik televizije O2 najavio, na tom kanalu će biti direktnih prenosa Superlige Srbije. Primarni zadatak u narednom periodu jeste podizanje dnevne gledanosti televizije O2. Stub programske šeme biće informativni, ali i sportski program, pa će tako O2 televizija ekskluzivno prenositi utakmice domaće fudbalske i košarkaške lige, izjavio je Karadžić.
March 5, 20196 yr 2 hours ago, jorma shparga said: Uberbot ( Dragan Karadzic ) postao glavni urednik. Koga li spremaju za RTS kad je spodoba dobila ovaj ratni raspored ? neka iz ringiera sa dva prezimena
March 5, 20196 yr 10 minutes ago, radisa said: Zašto slabe svoje pozicije? zato sto je O2 na umoru! Derbi ih je podigao u neslucene visine ali onakva bulja od programa zahteva infuziju svaki dan... Nisam bas siguran da ce Radnk Surdulica protiv OFK-e da ima rejting
March 5, 20196 yr lol pa sigurno neće da prenose te liliputanske klubove, titovi blizanci garantuju dobru gledanost barem 3x vaću nego sadašnjih 5% koliko imaju bez prenosa domaćeg fudbala
March 5, 20196 yr 3 hours ago, jorma shparga said: Uberbot ( Dragan Karadzic ) postao glavni urednik. Koga li spremaju za RTS kad je spodoba dobila ovaj ratni raspored ? Daj nesto o njemu , totalno mi nepoznat, kao vodio 3 K 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: neka iz ringiera sa dva prezimena JDP ?
March 5, 20196 yr 3 minutes ago, Haralampije said: JDP ? nije drakulićka. juče mi reklo al sam zaboravio