Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

Pa to... Zato ne vidim smisao bilo čega na O2...

Posted

nebitno, nacionalna frekvencija, ima ih svaka kuća u Srbiji. koliko god da im je mali, reprezentativniji im je uzorak

na N1 će da prebaci samo onaj ko ciljano traži da čuje nešto drugo osim Vučića

Posted
nebitno, nacionalna frekvencija, ima ih svaka kuća u Srbiji. koliko god da im je mali, reprezentativniji im je uzorak

na N1 će da prebaci samo onaj ko ciljano traži da čuje nešto drugo osim Vučića

Pa to...
I kad neko hoće da "provuče kintu" kroz reklamiranje, mnogo je lakše opravdati se "...pa oni imaju nacionalnu frekvenciju..."
Posted (edited)
1 hour ago, radisa said:

Pa koliko je njihov share?

Udeo O2 u gledanosti je desetak puta veći od N1.

01.04.2016 - 31.03.2017

B92    5,44%

N1    0,42%

https://serbia.mom-rsf.org/fileadmin/Editorial/Serbia/Top_10_TV_channels_with_informative_prog__April_2016-March_2017__i_N1.xls

2017. godinu je O2 završio sa udelom od 4,6% (džabe su krečili s rebrandingom), a tako se kreće i u ovoj godini.

N1 ne verujem da je nešto posebno digao gledanost. Kad je bio spor sa RTS-om oko stavljanja N1 na 1. mesto u SBB-ovom kablu, RTS je saopštio da N1 ima 40x manju gledanost od RTS1, što bi značilo 0,5% ili nešto manje, jer se gledanost RTS1 poslednjih godina kreće negde 18-20%. U poređenju sa Hrvatskom to je još i dobro - tamo imaju negde 2 promila, dakle 2,5 puta manje.

Edited by vememah
Posted
9 minutes ago, vememah said:

RTS je saopštio

:rolf:

• 2 weeks later...
Posted

ne znam da li se negde drugo komentariše kesić pa ću ovde. bilo mi je pomalo vulgarno a u svakom slučaju preterano kesićevo zajebavanje na račun mučenog meha.  prvo uvod pa onda još i komentarisanje sa ilketom. doduše, i meho mi nije jasan. šta mu je trebalo ono detaljisanje u jutarnjem programu.

kesić mi je ionako na nizbrdici, ponekad nešto ga digne, od kako je počeo sa promocijama i humanitarnim porukama.  moždamora tako da bi opstao ali, mni se ne dopada. gledam praktično samo prvih 24 minuta.

• 2 weeks later...
Posted
znači, jedino je Brakus uspeo u životu...
Malopre ga videh u Mercedesu CLS, može biti i da mu je brat blizanac. Ja nisam tako uspeo, pa sam gledao iz busa u prolazu.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

• 2 months later...
Posted

Veran Matić: Verujem ipak da je moguće napraviti novi B92 za ovo vreme i za budućnost. Bio bih spreman da pomognem u tome.

Intervju za Radio Slobodna Evropa, danas :puke:

Posted

u pravu je veran, za prvu rečenicu, a za drugu

iguman, manastir

Posted

shta ga spopade odjednom? :blink:

sent from bubamoto

Posted

dosadilo mu da samo sedi po odborima, komisijama i ostalim telima, pa bi opet da bude revolucionar. ali bez da ih napusta.

Posted

a šta bi mu hvalilo još jedan krug da izvoza?

ni iz prošlog nije baš uteko s gaćama na štapu...

Posted

pa vidish da je frka. mislim u srbiji. nije dobro.

da zove.chedonira pa zajedno polako.

sent from bubamoto