levi Posted May 24, 2018 Posted May 24, 2018 nebitno, nacionalna frekvencija, ima ih svaka kuća u Srbiji. koliko god da im je mali, reprezentativniji im je uzorak na N1 će da prebaci samo onaj ko ciljano traži da čuje nešto drugo osim Vučića
Frank Pembleton Posted May 24, 2018 Posted May 24, 2018 nebitno, nacionalna frekvencija, ima ih svaka kuća u Srbiji. koliko god da im je mali, reprezentativniji im je uzorak na N1 će da prebaci samo onaj ko ciljano traži da čuje nešto drugo osim VučićaPa to...I kad neko hoće da "provuče kintu" kroz reklamiranje, mnogo je lakše opravdati se "...pa oni imaju nacionalnu frekvenciju..."
vememah Posted May 24, 2018 Posted May 24, 2018 (edited) 1 hour ago, radisa said: Pa koliko je njihov share? Udeo O2 u gledanosti je desetak puta veći od N1. Quote 01.04.2016 - 31.03.2017 B92 5,44% N1 0,42% https://serbia.mom-rsf.org/fileadmin/Editorial/Serbia/Top_10_TV_channels_with_informative_prog__April_2016-March_2017__i_N1.xls 2017. godinu je O2 završio sa udelom od 4,6% (džabe su krečili s rebrandingom), a tako se kreće i u ovoj godini. N1 ne verujem da je nešto posebno digao gledanost. Kad je bio spor sa RTS-om oko stavljanja N1 na 1. mesto u SBB-ovom kablu, RTS je saopštio da N1 ima 40x manju gledanost od RTS1, što bi značilo 0,5% ili nešto manje, jer se gledanost RTS1 poslednjih godina kreće negde 18-20%. U poređenju sa Hrvatskom to je još i dobro - tamo imaju negde 2 promila, dakle 2,5 puta manje. Edited May 24, 2018 by vememah
Djuro Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 b92, danas: Promena slike Srbije u Francuskoj je veoma važan, ali težak posao, jer se ođeci propagande koja je nekada postojala i dalje se osećaju. nenađebivo.
đorđe geprat Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 ne znam da li se negde drugo komentariše kesić pa ću ovde. bilo mi je pomalo vulgarno a u svakom slučaju preterano kesićevo zajebavanje na račun mučenog meha. prvo uvod pa onda još i komentarisanje sa ilketom. doduše, i meho mi nije jasan. šta mu je trebalo ono detaljisanje u jutarnjem programu. kesić mi je ionako na nizbrdici, ponekad nešto ga digne, od kako je počeo sa promocijama i humanitarnim porukama. moždamora tako da bi opstao ali, mni se ne dopada. gledam praktično samo prvih 24 minuta.
El Guapo Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 znači, jedino je Brakus uspeo u životu...Malopre ga videh u Mercedesu CLS, može biti i da mu je brat blizanac. Ja nisam tako uspeo, pa sam gledao iz busa u prolazu.Sent from my LEX820 using Tapatalk
aram Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Quote Veran Matić: Verujem ipak da je moguće napraviti novi B92 za ovo vreme i za budućnost. Bio bih spreman da pomognem u tome. Intervju za Radio Slobodna Evropa, danas
kud u maglu Simoviću Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 u pravu je veran, za prvu rečenicu, a za drugu iguman, manastir
gospa buba Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 shta ga spopade odjednom? sent from bubamoto
Miralem Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 dosadilo mu da samo sedi po odborima, komisijama i ostalim telima, pa bi opet da bude revolucionar. ali bez da ih napusta.
aram Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 a šta bi mu hvalilo još jedan krug da izvoza? ni iz prošlog nije baš uteko s gaćama na štapu...
gospa buba Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 pa vidish da je frka. mislim u srbiji. nije dobro. da zove.chedonira pa zajedno polako.sent from bubamoto
Recommended Posts