Haralampije Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Naravno da je on imao ozbiljnije ugrađivanje u kešu. Ali dobro najbolje da je on sad borac i žrtva. Biće vođa opozicije. +1
copkillah Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Naravno da je on imao ozbiljnije ugrađivanje u kešu. Ne govorim da će konkurencija biti bolja, nego je izgubio bitku, a onda uzeo da kmeči... Ali dobro najbolje da je on sad borac i žrtva. Biće vođa opozicije. malo ga jebe socijalna inteligencija, a i precenio je sebe i svoj značaj dizaće se buka još malo a onda će se zaboraviti i da je postojao, osim u "smešnim klipovima xD"
bigvlada Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Ozbiljno? Zbog čega? Nije mi jasno što seirite? Jebiga, Zaharije i Uroš su imali brend, tu poljoprivrednu emisiju su svi matorci i poljoprivrednici gledali. Bila je na dosta visokom nivou, koliko ja kapiram. Njega su izbacili zbog onog priloga o Upravi veterine, tj. politički je šutnut zato što je rekao nešto što nije smeo. Da li si ga slušao nekada? Deluje kao teoretičar zavere, nevezano za temu koju obrađuje. Zaharije je bio neuporedivo slušljivijitm od njega.
Haralampije Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Zaharije je bio neuporedivo slušljivijitm od njega. Zahariju je vrhunac bio da pusti kajron gde prodaje svoje jarice a ovaj drugi.....
Haralampije Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 (edited) http://www.rtv.rs/sr_ci/rec-vise/tamara-skroza/stav-uros-svinje-i-nas-nemacki-prijatelj_693273.html Prica o nesretnom Urosu je stavrno otisla daleko.Perjanica nezavisnog novinarstva Tamara Skroza je smogla snage da poveze otkaz doticnog hmmmm gospodina sa Tenisom i dozvolom o uvozu svinja Naravno,veze nema jedno sa drugim i drugo sa trecim ali dobro zvuci i u funkciji je neke jel..borbe protiv rezima.Siguran sam da TS vrlo dobro zna da to sto pise nema veze sa stvarnoscu ali ..hej imamo cilj.Jadno Tamara, jadno.Na nivou jednog novinara studija B Edited February 26, 2016 by Haralampije
Mercuzzio Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 http://www.urosdavidovic.com/odgovor.html
Haralampije Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 http://www.urosdavidovic.com/odgovor.html Gomila gluposti
Malvo Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Mozak me zaboleo, obustavicu proces traganja za smislom.
Anonymous Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Ukoliko uopšte misliš na ovo moje, prosto je. Dete koje je kucalo se zajebalo i pritislo 'l' umesto 'k', blizu su i ispalo je 'laže' umesto 'kaže', a devedestdvojka bi se sad pre samozatvorila nego da bož' sačuvaj angažuje lektora, mnogo je to skupo.
Malvo Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Ova konstrukcija je svejedno nepravilna, makar stilski, jer odredba cilja na kraju recenice unosi dvosmislenost u celo obavestenje. Typo samo pojacava majndfak.
ravena Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Ukoliko uopšte misliš na ovo moje, prosto je. Dete koje je kucalo se zajebalo i pritislo 'l' umesto 'k', blizu su i ispalo je 'laže' umesto 'kaže', a devedestdvojka bi se sad pre samozatvorila nego da bož' sačuvaj angažuje lektora, mnogo je to skupo. koje dete? kao ona ruska bogata "deca" koja se pojavljuju vec drugi put na B92. ako ima vise od 18 nije dete, zaboga.
Recommended Posts