harper lee Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Vest na B92 o talackoj krizi u Londonu navodi kao mesto dogadjaja restoran "Bela Italija". Mislim se, sta li mu dodje bela Italija kad su tamo ionako svi beli, kad ono original naziva "Bella Italia". Pa, koliki moron moras da budes?
Janko Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Vest na B92 o talackoj krizi u Londonu navodi kao mesto dogadjaja restoran "Bela Italija". Mislim se, sta li mu dodje bela Italija kad su tamo ionako svi beli, kad ono original naziva "Bella Italia". Pa, koliki moron moras da budes? čini mi se da to tako treba, milsim da se transkribuje... pišu takođe Raša Tudej...
harper lee Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 čini mi se da to tako treba, milsim da se transkribuje... pišu takođe Raša Tudej... Nije to isto. Rasha Tudej znaci isto sto i Russia Today, Bella Italia ne znaci isto sto i Bela Italija.
Takeshi Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 pre par dana sam na kablovskoj zakacio b92 info. to jos postoji?? idu produkcije na kojima pise da su proizvedene februara 2016. uz gomilu bajatih. ko to gleda, finansira i ostale misterije.
Voba Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 (edited) Verovatno se i dalje nadaju da će se Olja Bećković predomisliti... <_< Edited February 24, 2016 by Voba
stoka Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Verovatno se i dalje nadaju da će se Olja Bećković predomisliti... <_< Imala je Olja vrapca u ruci, a htela je goluba na grani. Sad nema ni vrapca, ni goluba ...
Frank Pembleton Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 ja bio ubedjen da je uros davidovic nas hela :( Zbog povrede radne dicipline TV B92 zahvalila se voditelju „Dobre zemlje“ Urošu Davidoviću na dosadašnjoj saradnji, a uskoro će predstaviti i novog voditelja emisije o poljoprivredi čije emitovanje nije dovedeno u pitanje.Menadžment televizije B92 prekinuo je saradnju sa voditeljem Urošem Davidovićem zbog njegovog nepoštovanja i kršenja ugovora o radu, profesionalne etike i naglašene nekolegijalnosti. Uprkos tome što je za svoj rad godinama imao punu produkcionu i emitersku podršku od strane televizije B92 koja mu je ukazala šansu kao mladom voditelju, na kojoj je ponikao i stekao popularnost, Uroš Davidović je iako u stalnom radnom odnosu, na društvenim medijima iznosio negativne, neistinite i uvredljive komentare na račun televizije. Kršenje ugovora o radu u smislu neizvršavanja zadataka od strane pretpostavljenih, nepoštovanje hijerarhije u donošenju odluka u vezi sa strukturom emisije, nesavesno ponašanje prema poslodavcu i klijentima, učestalo uvredljivo izražavanje na račun svojih kolega, kao i plasiranje neistina i laži u javnosti, rezultiralo je odlukom B92 da se profesionalno oprosti od svog donevnog kolege i poželi mu sve najlepše u budućem profesionalnom životu. Završetkom saradnje sa Urošem Davidovićem ne prekida se i serijal emisija o poljoprivredi na B92, a o tome ko će biti novi voditelj, televizija će uskoro obavestiti svoje gledaoce.
Haralampije Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 (edited) kukavno poljoprivredno novinarstvo, kako ce se bez urosa Edited February 25, 2016 by Haralampije
Frank Pembleton Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 kukavno poljoprivredno novinarstvo, kako ce se bez urosa Nikako.To je taj pad...
kud u maglu Simoviću Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 u. d. je od onih osoba zbog kojih predješ na drugu stranu ulice kad ga vidiš
Utvara Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Ozbiljno? Zbog čega? Nije mi jasno što seirite? Jebiga, Zaharije i Uroš su imali brend, tu poljoprivrednu emisiju su svi matorci i poljoprivrednici gledali. Bila je na dosta visokom nivou, koliko ja kapiram. Njega su izbacili zbog onog priloga o Upravi veterine, tj. politički je šutnut zato što je rekao nešto što nije smeo.
Аврам Гојић Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 opet ista fora, lično ne vole nekoga pa je zato nemoguće odrediti se prema nečemu što je sada opšti manir u medijima.
Frank Pembleton Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Ozbiljno? Zbog čega? Nije mi jasno što seirite? Jebiga, Zaharije i Uroš su imali brend, tu poljoprivrednu emisiju su svi matorci i poljoprivrednici gledali. Bila je na dosta visokom nivou, koliko ja kapiram. Njega su izbacili zbog onog priloga o Upravi veterine, tj. politički je šutnut zato što je rekao nešto što nije smeo. Zato što je napravio od novinarskog posla pijacu najgore vrste, zato što je ostavljao otvoren gepek od kola, da "domaćinu" bude jasno da treba da stavi gajbu-dve jabuka, zato što je malinarima uzimao kintu za priloge. Zato što se grebao kod firmi da ga vode na sajmove itd...A pomeranje termina je plod rada konkurencije kod menadžmenta, a onda se dečko zaigrao.... Naravno da su ovi goveda ali on je daleeeko od čistote...
Utvara Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 (edited) Možeš misliti, grebao se od firmi da ide na sajmove... I on i Zaharije pokojni su to isto radili decenijama, ali su proizvodili kvalitetan i objektivan program. Njegova konkurencija će biti svima po volji, neće se grebati od Bayer Crop Science-a i raznih poljoprivrednika nego će se grebati od Velikog Vođe. No dobro. Očigledno je veći zločin ogrebati se za 10 kila jabuka i kartu za sajam nego kad se uveze 300.000 tona svinjetine na domaće tržište. O tome je nedopustivo govoriti. Edited February 25, 2016 by Utvara
Frank Pembleton Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 (edited) Naravno da je on imao ozbiljnije ugrađivanje u kešu. Ne govorim da će konkurencija biti bolja, nego je izgubio bitku, a onda uzeo da kmeči... Ali dobro najbolje da je on sad borac i žrtva. Biće vođa opozicije. Edited February 25, 2016 by Frank Pembleton
Recommended Posts