stoka Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Da sam menaĐer, ja bi zaposlenima u informativi koji dnevno proizvedu jedva pola sata programa podelio otkaze samo tako. Prvo beleslinu, šaponji i konstantinović kao urednicima ...
akibono Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Vlada Đ. će sad valjda na socijalu, pa da lopata sneg da je zaradi....
Hella Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 umreo bulevar :( https://www.youtube.com/watch?v=c6wVIDVYiAs :0.6:
Miralem Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 uveren sam da covek takvog sarma, erudicije i smisla za humor ima mesta na medijskoj sceni. najmanje sto je zasluzio je autorska emisija negde, ili bar mesto savetnika za medije pri nekom ministarstvu. takvi ljudi cine razliku i drustvo ih se ne sme odreci.
April Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Kojom magijom oni uopšte zadržavaju licencu nacionalnog kanala? Najgrđe lokalne televizije prave više sopstvenog programa informative i kulture.
stoka Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 beleslin je jedna od najvećih prevara srpskog novinarstva. To su provalile i neke srpske televizije, ali tek nakon što su ga angažovale ...
aram Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 ... beleslinu, šaponji i konstantinović kao urednicima ... a sto ovako prosipas poluistine i neistine? cemu to?
stoka Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 (edited) Šta je neistina, oprostite? Pratite li odjavnu špicu njihovih informativnih emisija? Bio bih najsrećniji da mogu da kažem: "da, oni dobro rade svoj posao!" Ali to nije slučaj ... Edited January 25, 2016 by stoka
aram Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 (edited) dvoje od troje koje si pobrojao nisu urednici. Edited January 25, 2016 by aram
copkillah Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 dvoje od troje koje si pobrojao nisu urednici. možda pomisli kad vidi u špici "urednik vesti" da je to isto što i urednik redakcije.
stoka Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Na to sam i mislio - ko uređuje konkretne vesti ...
copkillah Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Jeste da su samo preneli sa fokusa ali: Kako su poznate jugoslovenske grupe dobile imena Za razliku od vrednih Vraneševića, nekima je, bar prema imenu, glavna razonoda hrana. Ima ih čak sasvim dovoljno za jedan kompletan meni: hladno predjelo, toplo predjelo, glavno jelo, dezert. Predjelo su Leb i sol, a ime je nastalo po starom makedonskom običaju da se gostu prilikom ulaska u kuću ponudi hleb i sol, a naši junaci jednostavno nisu uspeli da se sete ničeg pametnijeg. Onda dolazi toplo predjelo ili Riblja čorba ili najpoznatija jugoslovenska grupa sa mljac-mljac imenom.
copkillah Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 U stvari, moguće je. Originalni tekst je iz Rocka iz '82, pa onda i ne čudi.
Recommended Posts