Malvo Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 (edited) Pa meni se cini da i drugi sajtovi, npr. Gardijan, imaju ta vidljivo lazna pisma, zapravo neke tipske situacije u kojima je lazno jedino to da ih je poslao neki citalac. Nisam pratio, ali me ne bi cudilo ni da ovi jednostavno prevode sa sajtova na engleskom. Edited December 21, 2015 by Malvo
Frank Pembleton Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 On je na kraju sa emisijom zavrsio na Hepi TV a realno slavu je stekao na RTJ/RTB Kosac smrti kosi jbm mu ja mater...
James Marshall Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Gugl translejt sabija - U 15. sam počela da koristim svoje grudi. Svi me pitaju da li su prave, ali zapravo su prirodne. Ne zanima me plastična hirurgija - rekla je Kamila koja je postala i zaštitno lice brenda Victoria's Secret. Na Instagramu ima 267.000 pratilaca. Za razliku od mnogih modela Kamila nije uvek na dijetama. - Salate nisu za mene. Više volim paste. Volim i šnicle s prženim krompirima. Obožvam vežbanje. Radim jogu, preskačem konja i vozim bicikl - objasnila je Kamila.
stoka Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Možda će nekog interesovati, a možda je već i bila informacija: brankica stanković napustila je B92 i osnovala sopstvenu producentsku kuću. O njenim daljim aktivnostima pratićete uskoro na www.insajder.net ...
renne Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Vremensku prognozu počlinju sa vremenom u Africi, Americi i Australiji
Reaktor Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 (edited) . Edited January 18, 2016 by Reaktor
Recommended Posts