Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted (edited)

Pa meni se cini da i drugi sajtovi, npr. Gardijan, imaju ta vidljivo lazna pisma, zapravo neke tipske situacije u kojima je lazno jedino to da ih je poslao neki citalac. Nisam pratio, ali me ne bi cudilo ni da ovi jednostavno prevode sa sajtova na engleskom.

Edited by Malvo
  • 4 weeks later...
Posted

ode zaharije

Posted

Umro čovek

Posted

On je na kraju sa emisijom zavrsio na Hepi TV a realno slavu je stekao na RTJ/RTB 

Kosac smrti kosi jbm mu ja mater...

Posted

Gugl translejt sabija

- U 15. sam počela da koristim svoje grudi. Svi me pitaju da li su prave, ali zapravo su prirodne. Ne zanima me plastična hirurgija - rekla je Kamila koja je postala i zaštitno lice brenda Victoria's Secret.

Na Instagramu ima 267.000 pratilaca. Za razliku od mnogih modela Kamila nije uvek na dijetama.

- Salate nisu za mene. Više volim paste. Volim i šnicle s prženim krompirima. Obožvam vežbanje. Radim jogu, preskačem konja i vozim bicikl - objasnila je Kamila.

Posted

Možda će nekog interesovati, a možda je već i bila informacija: brankica stanković napustila je B92 i osnovala sopstvenu producentsku kuću. O njenim daljim aktivnostima pratićete uskoro na www.insajder.net ...

Posted

Vremensku prognozu počlinju sa vremenom u Africi, Americi i Australiji :isuse:

Posted (edited)

.

Edited by Reaktor
Posted

umreo bulevar

:(

Posted

duga & teška bolest