Bujodrag Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Baš je super ovaj Santana, samo mu je gitarista mnogo ružan.
stoka Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Evo, kažu, prema nekom kao istraživanju, plej radio valjda najslušaniji radio ili radio sa najvećim skokom slušanosti, nisam zapamtio ...
Perodeformero Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Simpatični komentari povodom novogodišnjeg okićenja™ Beograda:
stoka Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Ubedljivo najviše lajkova. Eh, te internet slobode ...
Lezilebovich Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Ako je ovo tačno, onda valjda svaka čast i menadžmentu i nemanjici i ovom i onom i mi nemamo pojma . Kao šta će još jedna ista radiostanica .... pa da se sluša, eto šta će. Jok, nego će neko da sluša tamo neke narkomane i kojekakve priče dosadne.
Bane5 Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 sto onda ne postanu radio za beograd? koji ce djavo u celoj srbiji?
Lezilebovich Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 da li su na nivou cele srbije nešto pali u slušanosti ?
Bane5 Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 (edited) ne znam, vidim da se hvale samo za beograd. zato pitam... za ortaka, onako usput. Edited December 18, 2015 by Bane5
Lezilebovich Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Zar i ovo nije dovoljno da se zaključi da su uradili dobar posao ?
Bane5 Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Zar i ovo nije dovoljno da se zaključi da su uradili dobar posao ? pa ja to nisam sporio, ja sam bas na osnovu tog 'vrtoglavog uspeha' pitao da li je onda bolje da budu beogradski radio?
yolo Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 meni reklo da je taj neki svedjanin sto je gromopucatelno sastavio play isao u izvesnu agenciju koja meri trziste da se zali na lose rezultate na totalu, da to ne moze tako, da oni nisu samo radio za klince, da su oni platili, itd itd. onda su odjednom novembarski rezultati masno poskocili.... srbijica, kako platis tako se meri. go figure.
Frank Pembleton Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 meni reklo da je taj neki svedjanin sto je gromopucatelno sastavio play isao u izvesnu agenciju koja meri trziste da se zali na lose rezultate na totalu, da to ne moze tako, da oni nisu samo radio za klince, da su oni platili, itd itd. onda su odjednom novembarski rezultati masno poskocili.... srbijica, kako platis tako se meri. go figure. Ti si zloban covek...To je nemoguce...
Cane Vukic Prebranac Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Кесић на Б92 наставља у марту 2016.
Recommended Posts