Gonzo Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 to!! aforizmi, šaljenje, ošišani jež, mali radojica, marko somborac!
Frank Pembleton Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yy...p;nav_id=393801Sta sad ovo kao unosi ravnotezu....
Idioteque Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Pomerili South park na 00:15! Ko li se samo i na koju foru setio tako genijalnog poteza posle samo 3 godine?
čekmeže Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Jelen pivo pomereno na nedelju u ponoć :( .
Quizmaster Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Jelen pivo pomereno na nedelju u ponoć :( .Očajna emisija, ali svidela mi se jedna pesma, iako ne razumem šta pevačica kaže u refrenu. Onda sam to promenio u "Hajde u kurac" i leglo je :P
stoka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Ima li neko snimljene vesti u 23 časa na B92 od nedelje, 29. novembra, treba mi zbog meni jednog veoma bitnog priloga?!Ovo mi je jako važno, spreman sam i da platim ako treba! Hvala unapred.
Parsons Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 (edited) ... Edited December 1, 2009 by Billy Parsons
Quizmaster Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Ima li neko snimljene vesti u 23 časa na B92 od nedelje, 29. novembra, treba mi zbog meni jednog veoma bitnog priloga?!Ovo mi je jako važno, spreman sam i da platim ako treba! Hvala unapred.Hm, teško da to neko radi privatno. Ako si spreman da platiš, trebalo bi da nazoveš neku firmu koja radi press-cliping (na primer, Ninamedia, McCann Erickson...)
Frank Pembleton Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Hm, teško da to neko radi privatno. Ako si spreman da platiš, trebalo bi da nazoveš neku firmu koja radi press-cliping (na primer, Ninamedia, McCann Erickson...)Ma nazovi njih mozda naletis na nekog raspolozenog da ti to iskopira(posto se sad radi u digitalnom obliku to su sve fajlovi)...
Feindouno Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ovaj Jugoslav je kreten, ne da covjeku da zavrsi recenicu, trebao je da radi intervju sa ogledalom i isprica se do mile volje
Milosh76 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Sava je retko pametan fudbaler i svaka mu cast za ono sto prica. Bez obzira na njegovu stranu brda™ zelim mu da postane predsednik, jer ocigledno da ima dobre ideje.
stoka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Savo Milošević kod Jugoslava - briljantan! Jasne, smišljene rečenice, logički zaokružene. Stavovi konzistentni.Savo je atipičan sportista jer je elokventan i zna da poveže više složenih rečenica u smisaonu celinu. Nešto kao Sale Đorđević. Ni prineti jednom Šapiću koji ima rečnik i intelekt Gangule, lika koji glumi u filmu "Kad porastem, biću kengur". Da ne pričamo o nesretnom Guroviću, koji je možda pročitao nekoliko knjiga, ali je problem što je pročitao pogrešne ...Jugoslav - konfuzan, kao i uvek. Ova forma emisije jednostavno nije za njega. Bolje bi mu pristajalo da vodi emisiju o izveštajima sa Beogradske berze ili "Šljaku" na B92!
Lezilebovich Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 (edited) Da li se ova emisija na radiju koju vodi Uroš Djurić i dalje zove Sportski ritam srca ? Nisam dugo slušao, ali je ranije bila nekako smislenija i zanimljivija. Edited December 20, 2009 by Lezilebovich
stoka Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Da li se ova emisija na radiju koju vodi Uroš Djurić i dalje zove Sportski ritam srca ? Nisam dugo slušao, ali je ranije bila nekako smislenija i zanimljivija.To je sad kafansko baljezganje ...
Recommended Posts