bigvlada Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Ovo je juče puštano u jutarnjem programu ili kako se već zove, u 7 ujutru.
eye of the beholder Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Nisu mi jasni likovi koji prave programsku šemu. Napišu da film počinje u 9 i 2 (i stvarno počne - bravo za njih) Film traje malo jače od dva sata, Uredno puštaju reklame i najave a najavljuju emisiju da počinje u 11. Kako oni to zamišljaju? Film naravno i dalje traje i trajaće barem još 15 minuta + naravno reklame Koliko je teško izračunati koliko traju filmovi sa reklamama?
Haralampije Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 pa nije bas ni lako,jer blokovi traju duze od predvidjenog a nekad krace od predvidjenog
kud u maglu Simoviću Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 (edited) Nisu mi jasni likovi koji prave programsku šemu. Napišu da film počinje u 9 i 2 (i stvarno počne - bravo za njih) Film traje malo jače od dva sata, Uredno puštaju reklame i najave a najavljuju emisiju da počinje u 11. Kako oni to zamišljaju? Film naravno i dalje traje i trajaće barem još 15 minuta + naravno reklame Koliko je teško izračunati koliko traju filmovi sa reklamama? postoji gruba šema, po kojoj se radi generalna najava emisija, vremena ne izračunavaju oni nego mašina™ tu bi trebalo voditi računa i o potencijalnoj gledanošću i važnošću emisije(one za koje se veruje da će biti gledane + vesti) bi moralo da ppočinju u naznačeno vreme. sad treba računati i na bol u mošnicama i blagi amaterizam kome je b92 sklona. e haralampije zna se u sekund koliko traje blok Edited November 17, 2015 by kud u maglu Simoviću
Haralampije Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 zna se u sekund ali kada?A ti procitas najavu u novinama koje su stampane juce nesto drugo
Frank Pembleton Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Pa i ne zna se bogami...Prisustvovao sam sceni gde su postrojavali devojku iz režije što joj je nešto kao "duže trajalo" i kad im je ona ispovrnula reklamne blokove koji su bili duži svi ovi sto su joj "obećavali otkaz" zaćutaše jer bože moj marketing nikad nije kriv... Poslato sa...
kud u maglu Simoviću Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 zna se u sekund ali kada?A ti procitas najavu u novinama koje su stampane juce nesto drugokada se "spakuje" blok, a pakuje se jednom dnevno. petkom za vikend.
Singer Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 ja jedino provaljujem da je izvor TANJUG, jel treba provaliti još nešto?
Strucnjak Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 culi su vas: http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2015&mm=11&dd=18&nav_id=1064347
zema Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 ja jedino provaljujem da je izvor TANJUG, jel treba provaliti još nešto? tokio
Recommended Posts