Jump to content

Featured Replies

Pa i ona vuna senić nešto se prelama samo ja mislim da ona na šipki radi...

poslato sa WC šolje by BVK

Bilo bi super da se otvori podtema u ovoj temi, nešto u stilu "Gde su, šta rade?", gde bi se podsetili svih likova sa B92 ...

Evo primera: pavle veljković - radi na laguni, uroš đurić - angažovan u kvizu potera, igor brakus - sa daretom vodi jutarnji na gradskom radiju, gordan paunović - posvetio se humanitarnom radu, milan petrović tica - etablirao se kao neformalni ideolog srpske ekstremne desnice, bubica gojgić - ima autorsku emisiju na rtv-u, brankica stanković - osnovala sopstvenu producentsku kuću, i slično ...

Edited by stoka

znači, jedino je Brakus uspeo u životu...

Pa i ona vuna senić nešto se prelama samo ja mislim da ona na šipki radi...

Pool dance

unu senić kad stavite uz staaaaru ekipu devedesetdvojke dođe mi da hurt a puppy :sleep:

Kakva bre una senić? Da ste pomenuli lunu lu, u redu ... Hteli da priznate ili ne, suzana je ipak jedan od zaštitnih znakova originalne bedevedesetdvojke ... Ona je bila spona sa treš-kulturom koja je okruživala B92 devedesetih, ali na jedan suptilan način ...

ima li neko ovo čuburski ajmokac u boljem kvalitetu?

osim toga ludilo od videa. par doskočica sam implementirao u svakodnevni govor

https://www.youtube.com/watch?v=OU61eugYn18

Edited by Ravanelli

ima li nekih septembarskih rezultata slusanosti, jel se play vinuo u orbitu?

ima li nekih septembarskih rezultata slusanosti, jel se play vinuo u orbitu?

jebi ga otero si marlboroa, on bi sigurno znao da nam kaze :p

ko je marlboro, podsetite me?

play je gracki radio bez onih emisija.

drugim rečima, play ide obrobanom metodom tdi radija, grackog radija, naxi radija i sl. a to je gruvaj muziku bez ičega a onda polako, kako raste slušanost, uvodi reklame, emisije i ostalo

nekim okolnostima poslednjih par dana gde god da se denem play radio is on :sleep:

Sad su krenuli jako sa do sad neviđenim konceptom jutarnjeg radio programa!

poslato sa WC šolje by BVK

sve je to u redu ali dajte brojke, bez slova

laugh