kud u maglu Simoviću Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 bošković, vujičin, jelena bulajić. ja da znam
aram Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 bošković, vujičin, jelena bulajić. ja da znam ajd i ja u spojler, mada ne znam zasto :D čačija
akibono Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Nema uopšte na sajtu među 'tv licima' nijednog sportiste - ukinuta sportska redakcija? Jel to od ranije ili je ovaj aktuelni brisanjac u pitanju? http://www.b92.net/lica/index.php#sport (zato je pod 'bulevarom' više ljudi nego što je pod 'novinari'... ne znam jel za ili je za )
Frank Pembleton Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Ima i ovih iz "produkcije" , ali oni su za kariranim stolovima i vinjauk zovu, abitni likovi... A valjda ce u sportsku da prebace onu dvojicu nindza-ratnika "da pomognu"... Mad bih voleo da vidim onog Miljana za pultom u sportskom pregledu...
yolo Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 dobro, za sportiste ne brinem. ima kanala koje ce pojacati samo tako.
ToniAdams Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 čačija to onaj sto se kao razume u borilacke sportove? uf, kakav kvalitetan komad budale. sigurno najgori sportski novinar kog sam video.
dzonibgd Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 dobro, za sportiste ne brinem. ima kanala koje ce pojacati samo tako. Yolo,ce da bidne nesto od Mjehura ,tis realno upucen?:)
Frank Pembleton Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 dobro, za sportiste ne brinem. ima kanala koje ce pojacati samo tako. Pa oni vec rade po tim kanalima tako da nema tu brige jedino jbga ovo im bila sigurica...
dzonibgd Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 pa vec jeste, imas mjehura na mrezi. Znam,nego nesto vise od mix clouda,tw itd?
akibono Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Pa stigao je Mjehur 5. na cilj u ovome, sa 2430 glasova... možda dobije pare za neki 'celodnevni progam', ako je to uopšte bio cilj. Razbio je prezentaciju, ko mu ne bi dao pare <_<
ducca Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Pa oni vec rade po tim kanalima tako da nema tu brige jedino jbga ovo im bila sigurica... Realno ne znam čemu toliki sportski novinari na 92ojci kad je sportski program odavno marginalizovan. OK, pre je bilo i nekog fudbala (praistorija), Wimbledon do pre koju godinu, sad se ni ne sećam šta su zadnje prikazivali. Ispada da svi oni tamo sede da bi 2-3 puta dnevno iščitali par vesti u pregledu. Dobro su i do sad izdržali bez pedale. Šta je sa sajtom, hoće i to ugušiti?
teacher Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Realno ne znam čemu toliki sportski novinari na 92ojci kad je sportski program odavno marginalizovan. OK, pre je bilo i nekog fudbala (praistorija), Wimbledon do pre koju godinu, sad se ni ne sećam šta su zadnje prikazivali. Ispada da svi oni tamo sede da bi 2-3 puta dnevno iščitali par vesti u pregledu. Dobro su i do sad izdržali bez pedale. Šta je sa sajtom, hoće i to ugušiti? hoće li kinik pisati na play forumu?
Recommended Posts