Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted (edited)

Znate i sami koliko smo se na ovom forumu zaštitnički odnosili prema Brakusu i Daretu i Maretu, iznova nalazili načine da pružimo legitimitet njihovim pokušajima da budu šaljivi i zanimljivi ...

Jutros sam pokušao da odslušam na Gradskom radiju novi "projekat" - zajednički jutarnji program Brakusa i Dareta ...

Tolika količina ošljarenja samo da se uzme honorar, toliko ceđenja suve drenovine, toliko forsiranja već izlizanih tema, toliko odsustva improvizacije, spontanosti i komike naterali su me da se prebacim na drugu stanicu (dvestadvojku, naravno!) već nakon 7-8 minuta ...

Ovo je sad već tužno - dvojica odrtavelih radio-voditelja koje gazi vreme i koji očajnički žele da prikupe još koji promil medijske pažnje, puni jeda i ogorčenosti na sve one mlađe i uspešnije ...

Lajt motiv Brakusove priče o odlasku sa B92 bio je da nije želeo da radi bez Bekana, Bosanca i Crnogorca ... A sad ispade da je ipak pukla tikva među njima...

Edited by stoka
Posted

Znate i sami koliko smo se na ovom forumu zaštitnički odnosili prema Brakusu i Daretu i Maretu....

izvini, sta lupas bre ti?

Posted

izvini, sta lupas bre ti?

Ponekad mi se omakne da o sebi govorim u prvom licu množine, psihijatar kaže da je to normalno ako se ne ponavlja i može da se podvede pod jezičku grešku ...

Posted (edited)

Znate i sami koliko smo se na ovom forumu zaštitnički odnosili prema Brakusu i Daretu i Maretu, iznova nalazili načine da pružimo legitimitet njihovim pokušajima da budu šaljivi i zanimljivi ...

Jutros sam pokušao da odslušam na Gradskom radiju novi "projekat" - zajednički jutarnji program Brakusa i Dareta ...

Tolika količina ošljarenja samo da se uzme honorar, toliko ceđenja suve drenovine, toliko forsiranja već izlizanih tema, toliko odsustva improvizacije, spontanosti i komike naterali su me da se prebacim na drugu stanicu (dvestadvojku, naravno!) već nakon 7-8 minuta ...

Ovo je sad već tužno - dvojica odrtavelih radio-voditelja koje gazi vreme i koji očajnički žele da prikupe još koji promil medijske pažnje, puni jeda i ogorčenosti na sve one mlađe i...

Kakva bre medijska pažnja, skuplja se kinta malo tamo malo ovamo, mada možda je i to njihovo sinergija kao tv grčka salata... Mada ne tnam što o njima na ovoj temi... Edited by Frank Pembleton
Posted

Ponekad mi se omakne da o sebi govorim u prvom licu množine, psihijatar kaže da je to normalno ako se ne ponavlja i može da se podvede pod jezičku grešku ...

znam to, ali vec u sledecoj govoris o vama u jednini, odluci se. ovako ispada da sam i ja podrzavao raznorazne...

Posted (edited)

Dare i Mare, kada su zajedno radili jutarnji, barem su se stalno cerekali pa su postizali efekat kao u onim tv-komedijama sa namontiranim smehom da znaš uvek kada treba da se smeješ ...

Ovo sad je čak i bez te energije i entuzijazma ...

A pominju se na ovoj temi jer su nekada bili deo B92 medijskog giganta ...

Edited by stoka
Posted

a sto ne otvoris temu radio novosti pa ih tamo pominjes, vise su vremena proveli kod njih

Posted

a sto ne otvoris temu radio novosti pa ih tamo pominjes, vise su vremena proveli kod njih

+1

nego ko je novi bugarski baja ?

Posted

ja sam prochitala 2000 prijavljenih sveckih SATRAPA. i funkcionisalo mi je besprekorno ^_^

Isto :)

Posted

+1

I hteo sam i ja da dospem u to društvo :-(

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Posted

I hteo sam i ja da dospem u to društvo :-(

gde sam ja tu dobar :lolol: