Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

ajte bre u kurac, ja gledam šta je bre ovo, zona sumraka.... tananana tananana... jebite se svi

Posted

Pavle-Paja Veljković sa sjebanog Radija B92 prešao na Radio Lagunu, gde je već ranije novo medijsko utočište našao Igor-Igi Brakus ...

Posted (edited)

:lol:

Pri tom, "Alternativa za vas" piše:

Olga Kotelko (Shawaga) rođena je 2. ožujka 1919. na farmi u Saskatchewanu, kao sedmo od ukupno jedanaestero djece ukrajinskih useljenika Wasyl i Ann Shawaga.

Edited by Skyhighatrist
Posted

I prepisivanje sa istog jezika je očigledno problem, eh kad bi samo postojao način da se takve stvari preavziđu...  :(

Posted (edited)

Prve informacije su govorile da se radi o napadu "zoljom", dok je kasnije za "Blic" potvrđeno da se ipak radi o projektilu iz raketnog bacača "zolja".

:0.6:

Edit: mašio sam topik, al' ne mari...

Edited by Skyhighatrist
Posted

Zgadili su mi se, uninstalirao sam app a bio mi je jedini info app pošto mrzim mondo o blicu da i ne govorim.

Sad sam instalirao večernje novosti.  :fantom:

Posted (edited)

Zgadili su mi se, uninstalirao sam app a bio mi je jedini info app pošto mrzim mondo o blicu da i ne govorim.

Sad sam instalirao večernje novosti.  :fantom:

na kraju ćemo svi završiti ovde

logo_politika_ekspres.jpg

:fantom:

Edited by MancMellow
Posted

ajd jos jednom da reklamiram: naslovi.net

registrujes se i onda lepo podesis sta zelis... malo akanja za pocetak, ali posle radi savrseno.

Posted

za vesti odem na parapsihopatologija.com, nije nešto, ali je konkurencija još gora

Posted (edited)

Preporučujemo kurirovu njuz aplikaciju za mobilne. Znamo šta ćete sada da kažete, ali kao udbaški medij uvek je korak brži od konkurencije u objavljivanju informacija ...

Edited by stoka