July 14, 20159 yr A što lepo ne ukinu radio? Čemu ovo?Polako, ima vremena...prvo malo Winamp, pa kad se uvere koliko su se zajebali - katanac.
July 14, 20159 yr Čisto sumnjam da će da bude ikakav katanac, mogu tu lepo i neke pare iz 'marketinga' da se properu i okrenu... Naročito u ovim bratovsko-kumovskim markentiškim kombinacijama. Sa druge strane ako udare jaku reklamu na DVA nacionalna TV kanala koja imaju, i povežu šta treba mogu da imaju 'moderan urbani radio' za ovo najnovije vreme u kom živimo. Troškovi održavanja ovakve stanice će im biti vrlo mali. Ne pratim Exit, ali koliko sam razumeo sad je glavna zvezda sa prepunim koncertom bio neki momak koji ima jedan album, pet singlova i jedan hit. Šta će onda bolji radio za sadašnju masovnu publiku.
July 14, 20159 yr je bio manu a on je car to za vas penzionere, mi omladina smo išli zbog ovog Rendi Njumana, jedna pesma a vredi ko pet, ceo dan mož' da svira a da se n'umoriš
July 14, 20159 yr A Manu Chao je pa bolji... Unca unca dvojka dva sata, dosadno u tri lepe. Exit ove godine savršeno beznačajan... Sent from my Venue 8 3830 using Tapatalk
July 14, 20159 yr postoji 20 istih radio stanica i neki marketinški mag odluči da napravi još jednu koja je ista ja sam impresioniran
July 14, 20159 yr Neverovatno: Amerikanac tvrdi da ima dva penisa i da su oba u funkciji BULEVAR 16:45 KOMENTARA: 0
July 14, 20159 yr taman je moglo posle ovakvog zaključavanja da se topik prebaci tamo dole pored E-novina