Jump to content

Featured Replies

On 14. 7. 2015. at 12:10, stoka said:

A što lepo ne ukinu radio? Čemu ovo?

Polako, ima vremena...prvo malo Winamp, pa kad se uvere koliko su se zajebali - katanac.
  • Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

Čisto sumnjam da će da bude ikakav katanac, mogu tu lepo i neke pare iz 'marketinga' da se properu i okrenu... Naročito u ovim bratovsko-kumovskim markentiškim kombinacijama. Sa druge strane ako udare jaku reklamu na DVA nacionalna TV kanala koja imaju, i povežu šta treba mogu da imaju 'moderan urbani radio' za ovo najnovije vreme u kom živimo. Troškovi održavanja ovakve stanice će im biti vrlo mali.

Ne pratim Exit, ali koliko sam razumeo sad je glavna zvezda sa prepunim koncertom bio neki momak koji ima jedan album, pet singlova i jedan hit. 
Šta će onda bolji radio za sadašnju masovnu publiku.  :s_d:

On 14. 7. 2015. at 12:46, akibono said:

glavna zvezda 

je bio manu a on je car

On 14. 7. 2015. at 12:58, boshoku said:

je bio manu a on je car

to za vas penzionere, mi omladina smo išli zbog ovog Rendi Njumana, jedna pesma a vredi ko pet, ceo dan mož' da svira a da se n'umoriš  :fantom:

Jel' to onaj John Newman? Boze, kako je to iritantno :)). Penzionerski pozdrav :)

A Manu Chao je pa bolji... Unca unca dvojka dva sata, dosadno u tri lepe.

Exit ove godine savršeno beznačajan...

Sent from my Venue 8 3830 using Tapatalk

koj si ti hejter, bože...

Što je najgore, uopšte nisam :(

Sent from my Venue 8 3830 using Tapatalk

postoji 20 istih radio stanica i neki marketinški mag odluči da napravi još jednu koja je ista

ja sam impresioniran

i odgovara na sva pitanja.

trolujes, ovo je za moj topik.

Hteo sam da zakljucam topik, smaracu :(

:lolol:

taman je moglo posle ovakvog zaključavanja da se topik prebaci tamo dole pored E-novina  :naughty: