hansolo Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Za Uzbudilnik nije problem oni imaju manijake medj publikom, danas vec okacili na njihov profil... evo sve http://sinisakrisan.me/potpuno-beskorisna-gomila/ .... Arhive ostalih emisija, autorskih ... i ja mislim da to niko nije osim eventualno autora samih cuvao. Ali bas da skinu link koji vodi na sve podkaste i za poslednjih nedelju dana je bas drkadzijski.
gospa buba Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Ali bas da skinu link koji vodi na sve podkaste i za poslednjih nedelju dana je bas drkadzijski. skoro kao da ima neka emocijica. ko bi reko u kapitalizmu ^_^
yolo Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Sta je u planu za sajt? 100 nacina da zavolite svoju vaginu? analni seks za osnovce?
MancMellow Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 pa ako je radio "Play", ovo će verovatn biti "Click"
James Marshall Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Znam da zvuči malo idealistički u ova kapitalistička doba, ali neke od tih emisija više nisu samo B92, već legacy, nešto što bi trebalo onda makar da pređe u javno vlasništvo, mada, realno, sve je manje i raje kojoj to sve nešto znači.
Miralem Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 sta ce se desiti sa forumom? hoce li nastupiti seoba naroda naovamo, predvodjena kinikom carnojevicem?
hansolo Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 (edited) E, probala sam da saznam, do skora sam jos imala mod status pa sam mogla da vidim onaj interni moderatorski podforum ... sad kad sam otisla vidim razalovalo me... :), I to tako bez izvini i oprosti, samo zato sto sam par godina neaktivna :)) Edited July 14, 2015 by hansolo
porucnik vasic Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 arhiva tacno cega? svi legendarni dzinglovi su sacuvani odavno, posto je ovo zamisljeno jos pre 2 godine. sto se tice emisija i toga sto se cuva na B92 serverima, provericu kada se budem vratio u bgd. sumnjam da tamo iko ima gram mozga i svesti o necem takvom, sem ako neko od ljudi zaduzenih za odrzavanje servera nije uradio bekap. tamo svakako sedi daleko normalniji svet od ovih sa programa. plus naravno ako autori imaju nesto sacuvano. Не постоји архива?
Frank Pembleton Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Не постоји архива? Pa i ta arhiva bi bila u vlasništvu grka?Verovatno to negde piše sitnim slovima u kupoprodajnom ugovoru. Na žalost mislim da je situacija sa "serverima" vrlo loša iz tehničko-materijalnih razloga, tako da taj materijal može biti izgubljen iz vrlo prozaičnih razloga...
Ajant23 Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 To ne sme da nestane, to je istorija 1/1 Eto, tako važan period istorije, a prodadoše ga
April Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Na žalost mislim da je situacija sa "serverima" vrlo loša iz tehničko-materijalnih razloga, tako da taj materijal može biti izgubljen iz vrlo prozaičnih razloga... Mene ta situacija podseća na presnimljene trake sa serijama Lole Đukića. Ko jebe istoriju, ovo je Srbija. Uzgred, šta će biti sa Samizdatom i Fondom?
teacher Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Mene ta situacija podseća na presnimljene trake sa serijama Lole Đukića. Ko jebe istoriju, ovo je Srbija. Uzgred, šta će biti sa Samizdatom i Fondom? Mislim da Fond nema veze sa sadašnjim B92, ostalo mu samo ime.
Ajant23 Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Mene ta situacija podseća na presnimljene trake sa serijama Lole Đukića. Pa, i nije baš, meni su serije Lole Đukića bile mnogo smešnije...
Recommended Posts