Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

ma imace agencijske vesti na sat i to je to

evo upravo su imali vesti, komada 3: ubijen vlasnik kabarea roz, osudjen darko saric, vreme suncano.

zanimljiva ciljna grupa.

Posted

evo upravo su imali vesti, komada 3: ubijen vlasnik kabarea roz, osudjen darko saric, vreme suncano.

zanimljiva ciljna grupa.

englezi za vreme i zemunci za crnu hroniku?

Posted

zanimljiva ciljna grupa.

znaci jos jedan MP3 radio za taksiste.

daj da mu barem promene ime sto pre, ovo je kao da vidis bivsu ribu kako zicka za vinjak na Cvetkovoj pijaci.

Posted

pa ta bivsa riba cirka na pijaci od 2004, otprilike, nije da je bas juce stigla.

Posted

pa ta bivsa riba cirka na pijaci od 2004, otprilike, nije da je bas juce stigla.

pa neko vreme je bila u boljem delu pijaca, tamo gde prodaju kore za pitu i voće, sad je dole prema kontejneru iza ribarnice gde prodaju na džak direkt iz kamiona  :fantom:

Posted

:D pa to, spustila se medju narod.

ok, strasno, tuzno, odvratno i sl. ali koliko god grci bili surovi kapitalisticki stagod i visehiljadni placenici antene u srbiji koji su unistili sve, ja cu biti skot koji ce smatrati druge dve osobe odgovornim za propast i razvaljivanje radija b92, u razlicitim vremenskim periodima i verovatno sa razlicitim motivima.

samo mi vec dosadno da pricamo istu pricu na svakih par godina. 

Posted

to je teza o kojoj se da diskutovati, ali svejedno, izmedju tog idealnog radija i onog od pre dve nedelje je mnogo manja razlika nego izmedju ovog i tog od pre dve nedelje. ideja da je ta prica morala da se zavrsi bas ovako, u jednom priglupom i retardiranom radiju za ucenice srednje kozmeticke i urbane taksiste batice je prilicno pogresna.

Posted

naravno da nije morala. ali kao shto rekoh, ja sam samo korisnica, nichija ciljna grupa, jedina na svetu.

Posted

da, krene tako veran da skuplja autore, a u medjuvremenu se svako zaposlio negde drugde i necka se, ali posto im je taj poso ipak kurac na kraju pristanu i bude ih tacno 7.

Samo ne vedran da okuplja ekipu! Ako već postoji akcija da građani kupe znatno skuplji Studio B, zašto se tako ne bi organizovalo za radio B92? Okosnicu ekipe imamo - Ana Kaplij - informativa, Pavle Veljković - zabavni program. Oko ta dva imena samo bi išla logistička i kadrovska nadogradnja ...

Posted

da, krene tako veran da skuplja autore, a u medjuvremenu se svako zaposlio negde drugde i necka se, ali posto im je taj poso ipak kurac na kraju pristanu i bude ih tacno 7.

Ko bi onda bio Elvud? 

Posted

to je teza o kojoj se da diskutovati, ali svejedno, izmedju tog idealnog radija i onog od pre dve nedelje je mnogo manja razlika nego izmedju ovog i tog od pre dve nedelje. ideja da je ta prica morala da se zavrsi bas ovako, u jednom priglupom i retardiranom radiju za ucenice srednje kozmeticke i urbane taksiste batice je prilicno pogresna.

u redu, ali i onaj pre dve nedelje je bio slusljiv od pet popodne pa nadalje. i dobro, jutarnji dnevnik. kapiram da cu da privucem gnev fanova, ali ovaj poslednji jutarnji program je bio jednako ne-b92 kao i svi prethodni, uostalom, kao i vecina dnevnog programa sa svim omiljenim perjanicama tipa gorice, duleta glavonje, brakusa i slicnih. ja i dalje verujem da nije moralo da se podilazi na takav nacin publici da bi se zadrzala ili ojacala slusanost sa ciljem podupiranja televizije, verovatno. i ne mislim da je trebalo da djole trip vodi jutarnji program, ili da mjehur bude uz mikrofon 24-7, ali postoje razne metode da se uvede red u anarhiju a da to ne bude vertikala ili horizontala programa, vec sam zaboravila.

Posted

kapiram da cu da privucem gnev fanova, ali ovaj poslednji jutarnji program je bio jednako ne-b92 ...

naravno da je bio ne-b92, niko ni ne misli da je bio da-b92, meni je drago, u fanovskom smislu, shto su zalutali, a ja nabasala po inerciji, jer inache ne bih, tako da je to meni 1 benefit u moru gafova, posluzio je svrsi.

Posted

zasto bi neko to radio...

inace nisam pratio ovo sto pise bane5, oni su kao 2 nedelje furali skorpions i modern toking a sada ce sta, bijonsi i kejti peri na ripit?

oni su od, da citiram 'soft ac' formata kojeg su gurali dve sedmice sada ubacili u nesto sto je najblize 'hot ac' formatu.

publika i ciljna grupa ova dva formata se razlikuju i to narocito na konzervativnim radijskim trzistima poput srpskog.

ipak, ne sumnjam da radijski magovi iz grcke i domaci pregaoci 'znaju' sta hoce :)

ja licno ne delim njihov optimizam po pitanju krajnjeg dometa i uspeha.