June 30, 20159 yr Od tih plejlista varijanti meni taj rockradio najmanje neloš odem sad na rokradio na netu da cujem sta je. na naslovnoj strani najavljuju sars, a iz zvucnika se cuje vind of cejndz
June 30, 20159 yr Jbg,realno,na fm-u vise nista iole normalno. To bre,sve radio stanice treba da budu iste,samo,cemu onda toliko radio stanica u Srbiji.
June 30, 20159 yr i onda se vratimo radio beogradu kao 1 izvoru razlichitosti. ko bi rekao, posle toliko godina
June 30, 20159 yr i onda se vratimo radio beogradu kao 1 izvoru razlichitosti. ko bi rekao, posle toliko godina i izvestaj o vodostanju u podne, molicu lepo
July 1, 20159 yr Hajde, pa sa srećom... I, ako se ikada u paralenim univerzumima povampiri B92, da budemo oprezniji!
July 1, 20159 yr Hajde, pa sa srećom... I, ako se ikada u paralenim univerzumima povampiri B92, da budemo oprezniji! mislim da smo sada vec dovoljno veliki da smo oprezni na sve ^_^
July 1, 20159 yr B92 počeo da pušta Selin Dijon i Bjonse. Neka se spreme Novi fosili ... Rođaci, da vam ja preporučim Radio 202. Ništa bolje nego kad ožežu po Dip Parplu, Vajtsnejku i Blek Sabatu ...