June 30, 20159 yr Jbt ima li neki radio koji ne lici jedan na drugi. Ovaj Rock radio stidljivo obecava, mada i oni znaju da budu previse mekani Je l btw neko poznat to pokrenuo ili?
June 30, 20159 yr Jbt ima li neki radio koji ne lici jedan na drugi. Ovaj Rock radio stidljivo obecava, mada i oni znaju da budu previse mekani Je l btw neko poznat to pokrenuo ili?Od tih plejlista varijanti meni taj rockradio najmanje neloš
June 30, 20159 yr Najzad je Radio B92 u potpunosti dostigao nivo Foruma B92 Samo napred, pa da se od jeseni to sve ispegla sa TV B92 i nekom novom idealno prilagođenom šemom - bljutavost all-around koncept
June 30, 20159 yr Noćas, dok sam čekala da glupa mašina završi pranje, nahvatala sam neki, najgori ikad, rijaliti. Par parova (porodica, drugara...) komentarišu tv program. Među njima i Vidojković. Jezivo.
June 30, 20159 yr Noćas, dok sam čekala da glupa mašina završi pranje, nahvatala sam neki, najgori ikad, rijaliti. Par parova (porodica, drugara...) komentarišu tv program. Među njima i Vidojković. Jezivo. Pri tome se to smece "cenzurise"...
June 30, 20159 yr Nemojmo davati pluseve bakiju, ko da je nesto maestralno izmislio. Ideja je : Vidi komp vidi vinamp plejlista , pa to sve moze samo juuupiii +1 mudro zbori brat Aaron
June 30, 20159 yr pa da. a ovo koliko je jadno sa radiom B92, ovo je kao kada nekadasnji broker sa vol strita propadne, obuce prosjacko odelo i stane na ulicu da prosi u nadi da ga niko nece prepoznati.
June 30, 20159 yr kao kada nekadasnji broker sa vol strita u kom periodu je b92 zarađivao toliko Edited June 30, 20159 yr by Hella
June 30, 20159 yr A šta će sad da se pušta u Originalnom soul rečniku? Every breath you take roštiljaju šest puta dnevno
June 30, 20159 yr a jel te promene znace i tehnoloski nazadak?sad sam upalio b92 na kompu i player kaze da je stream AAC 32 kbps? bese li to masnije pre ili ne?