June 6, 20159 yr Hteli su valjda da napišu D SS, da iznerviraju deesesovce. I to je prenošenje neke informacije
June 6, 20159 yr to je fora u agencijama da im se ss ne prebaci automatski u š. iz vremena kada nisu postojale kvacice u tekstu pa su pisali ch, zz, ss... mada mi nije jasno zasto sada mora tako u finalni tekst. google Edited June 6, 20159 yr by Takeshi
June 6, 20159 yr to je fora u agencijama da im se ss ne prebaci automatski u š. iz vremena kada nisu postojale kvacice u tekstu pa su pisali ch, zz, ss... mada mi nije jasno zasto sada mora tako u finalni tekst. google Agencijske lenštine. Poslednji teleks, zbog koga je takozvani Tanjugov raspored bio u upotrebi (vesti su u redakcije slate na taj način), ugašen je bog te pita od kada. Sada je već gotovo dvadeset godina od kada postoje kodne strane 1250 i 1251, ali i dalje su neuništivi geniji koji koriste YUSCII i Tanjug, jer ne umeju drugačije.
June 10, 20159 yr Kakav polupismeni polusvet radi na B(eda)92-Naslov vesti: Papa osniva tribunal za zlostavljanje dece
June 10, 20159 yr "Ako DS S to ne želi nećemo trpeti njihove kritike preko novina", rekao je Mali, ali je naglasio da sa Anrejom Mladenovićem, koji je zamnik gradonačelnika, ima dobru saradnju, te da se nada da će ona biti nastalvjena. " Hteli su valjda da napišu D SS, da iznerviraju deesesovce. I to je prenošenje neke informacije
June 10, 20159 yr Prolili kafu ili lak za nokte po levoj strani tastature, pa moraju jače da udare po slovima "e", "d" ...
June 10, 20159 yr ili su upale neke mrve od kifli, znas ono kad se zbog toga zaglavi taster pa lupas a ono krcka ispod.
June 13, 20159 yr A koja je fora sa ovim da se žene na B92 nazivaju samo imenima čak i u naslovima - eno stoji naslov "Kolinda o kukastom krstu". Zamišljam naslove tipa "Barak o ISIS-u", "Tomislav o rakiji i Bajčetini", "Vladimir o sankcijama EU", pa čak i za domaće političarke glupo zvuči "Maja o preletačima u Skupštini" ili "Zorana o Koridoru 10".
June 13, 20159 yr meni je ovo jezivo, Bulevar u misiji "hajde od orka da napravimo simpatičnog blesana koji je imao lapsus"
June 13, 20159 yr meni je ovo jezivo, Bulevar u misiji "hajde od orka da napravimo simpatičnog blesana koji je imao lapsus" Šta drugo očekivati od Goblina, nego da humanizuje Orkove
June 15, 20159 yr b92.png Islamisti istrebili specijalnu, saobraćajnu i vojnu policiju Tunisa, a komunalna desetkovana? Edited June 15, 20159 yr by stoka