Arkadija Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 (edited) Uvek pomislim da ne moze gore... a ono, ipak može uopšte nije pregledno i očigledno je prilagođeno telefonu Edited May 15, 2015 by Arkadija
Haralampije Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 to se zove responsive i treba da izgleda isto na svim platformama..
nera Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 to se zove responsive i treba da izgleda isto na svim platformama.. izgleda grozno i potpuno je nepregledno. nazalost, ovo je trend koji traje i napreduje, sve vise sajtova izgleda istovetno.
MancMellow Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 izgleda grozno i potpuno je nepregledno. nazalost, ovo je trend koji traje i napreduje, sve vise sajtova izgleda istovetno. I ne samo da izgleda, nego su i tekstovi skoro isti...
copkillah Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Uvek ista reakcija, svaki put kada bilo koji sajt ima novi dizajn I ne samo da izgleda, nego su i tekstovi skoro isti...
ajgor Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 kad su ovo redizajnirali sajt? ne svidja mi se. nekako mi sve ko za telefon. a verovatno i jeste prilagodjen telefonima. Na sreću, slepo crevo od bloga i dalje ne diraju.
stoka Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Budimo realni, minimalizam dominira i svetskim veb-dizajnom. Sve je podređeno optimizaciji za različite dimenzije ekrana, od mobilnih, preko tableta, laptopova, desktop računara, pa do smart televizora ... HTML 5 i CSS 3 dominiraju i sužavaju kreativnost ...
Haralampije Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Pre svega novci su u pitanju.Ako se ne varam do sada b92 nije imao nacina da naplati svaki klik sa svih platfotrmi kao konkurencija
nera Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 I ne samo da izgleda, nego su i tekstovi skoro isti... +1 Uvek ista reakcija, svaki put kada bilo koji sajt ima novi dizajn pa ne bas, ovo nije bas toliko novo ali i dalje mi je nepregledno (plus ruzno). Budimo realni, minimalizam dominira i svetskim veb-dizajnom. Sve je podređeno optimizaciji za različite dimenzije ekrana, od mobilnih, preko tableta, laptopova, desktop računara, pa do smart televizora ... HTML 5 i CSS 3 dominiraju i sužavaju kreativnost ... nemam ja nista protiv minimalizma no nefunkcionalnosti. u sklopu posla mi je da pratim vesti na odredjenim sajtovima i polako jedan po jedan postaju isti: template isto izgleda, baneri isto izgledaju, naslovi izgledaju isto... na momente ne znam na kom sam sajtu.
Frank Pembleton Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 meni je najgore od svega pre svega sadrzaj je da izvinete bulja, a posle i taj template-look...
Weenie Pooh Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Ja ne vidim neku bitnu razliku, meni je i prethodna verzija sajta delovala prenabudženo, naslov ti vrišti u lice sa svakih 10 kv. cm.
Weenie Pooh Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Ali realno, nije u redu da trolujete temu o Marčelu i kolegama zbog tamo nekog sajta.
copkillah Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Ali realno, nije u redu da trolujete temu o Marčelu i kolegama zbog tamo nekog sajta. Slažem se, treba da utvrdimo prvo kakvo je stanje. Evo ja krećem prvi: Marčelo je sisa: 1 Marčelo nije sisa: 0
Recommended Posts