May 15, 20159 yr Uvek pomislim da ne moze gore... a ono, ipak može uopšte nije pregledno i očigledno je prilagođeno telefonu Edited May 15, 20159 yr by Arkadija
May 15, 20159 yr to se zove responsive i treba da izgleda isto na svim platformama.. izgleda grozno i potpuno je nepregledno. nazalost, ovo je trend koji traje i napreduje, sve vise sajtova izgleda istovetno.
May 15, 20159 yr izgleda grozno i potpuno je nepregledno. nazalost, ovo je trend koji traje i napreduje, sve vise sajtova izgleda istovetno. I ne samo da izgleda, nego su i tekstovi skoro isti...
May 15, 20159 yr Uvek ista reakcija, svaki put kada bilo koji sajt ima novi dizajn I ne samo da izgleda, nego su i tekstovi skoro isti...
May 15, 20159 yr kad su ovo redizajnirali sajt? ne svidja mi se. nekako mi sve ko za telefon. a verovatno i jeste prilagodjen telefonima. Na sreću, slepo crevo od bloga i dalje ne diraju.
May 15, 20159 yr Budimo realni, minimalizam dominira i svetskim veb-dizajnom. Sve je podređeno optimizaciji za različite dimenzije ekrana, od mobilnih, preko tableta, laptopova, desktop računara, pa do smart televizora ... HTML 5 i CSS 3 dominiraju i sužavaju kreativnost ...
May 15, 20159 yr Pre svega novci su u pitanju.Ako se ne varam do sada b92 nije imao nacina da naplati svaki klik sa svih platfotrmi kao konkurencija
May 15, 20159 yr I ne samo da izgleda, nego su i tekstovi skoro isti... +1 Uvek ista reakcija, svaki put kada bilo koji sajt ima novi dizajn pa ne bas, ovo nije bas toliko novo ali i dalje mi je nepregledno (plus ruzno). Budimo realni, minimalizam dominira i svetskim veb-dizajnom. Sve je podređeno optimizaciji za različite dimenzije ekrana, od mobilnih, preko tableta, laptopova, desktop računara, pa do smart televizora ... HTML 5 i CSS 3 dominiraju i sužavaju kreativnost ... nemam ja nista protiv minimalizma no nefunkcionalnosti. u sklopu posla mi je da pratim vesti na odredjenim sajtovima i polako jedan po jedan postaju isti: template isto izgleda, baneri isto izgledaju, naslovi izgledaju isto... na momente ne znam na kom sam sajtu.
May 15, 20159 yr meni je najgore od svega pre svega sadrzaj je da izvinete bulja, a posle i taj template-look...
May 15, 20159 yr Ja ne vidim neku bitnu razliku, meni je i prethodna verzija sajta delovala prenabudženo, naslov ti vrišti u lice sa svakih 10 kv. cm.
May 15, 20159 yr Ali realno, nije u redu da trolujete temu o Marčelu i kolegama zbog tamo nekog sajta.
May 15, 20159 yr Ali realno, nije u redu da trolujete temu o Marčelu i kolegama zbog tamo nekog sajta. Slažem se, treba da utvrdimo prvo kakvo je stanje. Evo ja krećem prvi: Marčelo je sisa: 1 Marčelo nije sisa: 0