May 12, 20159 yr Je l diplomirao Marlon na filozofskom? Brate, Marlon je diplomirao u hudu na temu gudrovine i šibanja murije...
May 12, 20159 yr Previse serete po 21. Bloku, a ne smete ni po danu tamo da prodjete, sabani. ćuti drukaro!
May 12, 20159 yr ne bi se ja zajebavao sa kojotom, sad kad nam bane sa čegijem 15 drugara radnika levičara navijača dilera sa filozofskog, najebali smo
May 12, 20159 yr Previse serete po 21. Bloku, a ne smete ni po danu tamo da prodjete, sabani. -1 video sam te tamo jedared. trco si na bus. kad hodas ne zastajkujes i zemlju ne dodirujes a mene ne primecujes
May 12, 20159 yr -1 video sam te tamo jedared. trco si na bus. kad hodas ne zastajkujes i zemlju ne dodirujes a mene ne primecujes Koliki mu je odraz, i generalno ta neka 1 vertikalnost? Pitam za druga.
May 12, 20159 yr -1 video sam te tamo jedared. trco si na bus. kad hodas ne zastajkujes i zemlju ne dodirujes a mene ne primecujes veorvatno si video i moj entourage, tako da znas da nema zajebavanja. inace, mogao si da me vidis samo iz busa ili iz auta posto ne verujem da si peske tu prolazio
May 12, 20159 yr Koliki mu je odraz, i generalno ta neka 1 vertikalnost? Pitam za druga. pomislio sam prvo da je klajd drekstler svratio do huda, sta drugo da ti kaem.
May 15, 20159 yr kad su ovo redizajnirali sajt? ne svidja mi se. nekako mi sve ko za telefon. a verovatno i jeste prilagodjen telefonima.
May 15, 20159 yr +1 stalno izmišljaju toplu vodu, povećavaju zahtevnost surfovanja kao da imaju deal sa proizvođačima hardware -a - sve u svemu prošla verzija je bila daleko preglednija
May 15, 20159 yr +1 stalno izmišljaju toplu vodu, povećavaju zahtevnost surfovanja kao da imaju deal sa proizvođačima hardware -a - sve u svemu prošla verzija je bila daleko preglednija Uvek pomislim da ne moze gore...