Hella Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 ijao :o Не знам чему саблажњавање. Нисам ја написао невесели роман, само коментаришем радњу.
yolo Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 bagro, ni francuska zelezna kolajna vam nije sveta!
teacher Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 bagro, ni francuska zelezna kolajna vam nije sveta!meni jeste, jer dolazi iz zemlje u u kojoj živi Biki...
Musharaf Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 meni jeste, jer dolazi iz zemlje u u kojoj živi Biki...и у којој су забранили риволвинг кредите...
Frank Pembleton Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 и у којој су забранили риволвинг кредите...Staaaa? :o Pa gde ide ovaj sveeet....
Pontijak Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 rivolving krediti su gori nego heroinsko ropstvo
teacher Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 rivolving krediti su gori nego heroinsko ropstvo antisemitizam... <_<
yolo Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 meni jeste, jer dolazi iz zemlje u u kojoj živi Biki...cekaj, pa jel to azarbejdzanska kolajna?
teacher Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 cekaj, pa jel to azarbejdzanska kolajna?mislio sam na zemlju porekla, a ne na trenutno, privremeno, prebivalište... <_<
Caligula Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Bemmu, neko zna o Veranu nesto ja ne znam ili ?... Koja je osoba u Srbiji vise ucinila za demokratizaciju i oslobadjanje medija? Znam kako zvuci ova recenica, ali nemoguce je drugacije postaviti pitanje.
teacher Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Bemmu, neko zna o Veranu nesto ja ne znam ili ?... Koja je osoba u Srbiji vise ucinila za demokratizaciju i oslobadjanje medija? Znam kako zvuci ova recenica, ali nemoguce je drugacije postaviti pitanje.Ne blamiraj se, zna se ko je najviše uradio za oslobađanje medija...
Hella Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Заслужни ослободиоциŠto ponekad orden nebi dobili i izvjesni Petar Luković ili Branislav Jelić. A šta da vam radim mogu jedino da vam platim pivo u kafani Tri Tiganja na smederevskom putu kad me put nanese u daleku Srbiju.Ne ozbiljno govoreći ovo je čista "partijska zasluga" i odanost režimu bez obzira kako se on zvao kao iz titovih vremena. Gdje su novinari Vranjskih Novina,Kikindskih...sad nisam ni ja baš siguran kojih pošto sam odsutan ali znam da ima novinara iz tih malih centara koji se neboje reći istinu i pisati o svemu premda ih to ponekad debelo košta i snose posledice.Zedko Objavljeno: 22.10.2009 - 16:25
gospa buba Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Не знам чему саблажњавање. Нисам ја написао невесели роман, само коментаришем радњу.ma jok sablaznjavanje, i ja se setih radnje iznenada. a ne bi mi palo na pamet.zivot je napisao neveseli roman <_<
Caligula Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 ^ Evo, Cowboyu odgovora na tvoje pitanje...Nisam ni mislio da nekoga treba krunisati kao Boga Jedinoga. Samo se glasno pitam je li Veran deo problema ili resenja tog problema. A ta B92-ka: od studiranja (davno bese) i zajednickog slusanja vesti na drljavom tranzistoru u Kralja Petra pa do danasnjeg "Sranja Nacije" - ne videh bolju alternativu, govoreci o mediju kao takvom.I, naravno - zdrava kritika je vazda pozeljna.
Recommended Posts