Jump to content

Featured Replies

A dobro moj kum to voli :mellow: još kao klinca me je cimao da gledamo ta pozorišta... to u njegovoj kući baš bilo popularno, ja bi tad najradije palio gajbi al eto... gde ću sad kad je na TV-u urnebes

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

A dobro moj kum to voli :mellow: još kao klinca me je cimao da gledamo ta pozorišta... to u njegovoj kući baš bilo popularno, ja bi tad najradije palio gajbi al eto... gde ću sad kad je na TV-u urnebes

+1

i moj isto

:isuse:

ja sam pozorišne predstave uspešno eskivirao

Sve vreme uz šou  :rolf:

Dakle, fenomenalno  :Hail:

+1

i moj isto

:isuse:

ja sam pozorišne predstave uspešno eskivirao

što je najluđe ubeđen sam da sad on sedi kod kuće sa svojom porodicom i malog kumića fura na fazon kako je taj šou gotivan :isuse:

@ajant

ne znam na koga se odnosi al ajd da je na nas dvojcu pa da u defens kažem da sam bacio pogled, konstatovao™ standardnog mićka i vratio na N1 bikoz ajm opozicion lajk det :sleep:

sad me malo blam

što? :unsure: nisi prebacio kanal, jel to?

ubi me znatiželja

:(

Izgleda da je upravo omanulo

ja vratio da se solidarišem, kad ono zamenio film porodice pavić :) jel ovo onaj kad cvijanović svira bubnjeve i hefta sokićku u magacinu C marketa?

Kanal jbga.Zanima me kadim je prvi checkpoint...

Poslato sa WC šolje by BVK

ja vratio da se solidarišem, kad ono zamenio film porodice pavić :) jel ovo onaj kad cvijanović svira bubnjeve i hefta sokićku u magacinu C marketa?

ovo je poltron

Kanal jbga.Zanima me kadim je prvi checkpoint...

Poslato sa WC šolje by BVK

uzeto je na neviđeno, komada 10ak

i ovo je neprijatišen™

večito jedna te ista tema jbt...

25 godina iste fore prodaje, za to mu svaka čast

Dakle, zaboravio sam na ovakav nivo na TV-u u Beogradu.

Sjajno, dokumentarni film o satiri...

ovo je poltron

uzeto je na neviđeno, komada 10ak

skupo kume,skupo