Singer Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 A dobro moj kum to voli još kao klinca me je cimao da gledamo ta pozorišta... to u njegovoj kući baš bilo popularno, ja bi tad najradije palio gajbi al eto... gde ću sad kad je na TV-u urnebes
kud u maglu Simoviću Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 A dobro moj kum to voli još kao klinca me je cimao da gledamo ta pozorišta... to u njegovoj kući baš bilo popularno, ja bi tad najradije palio gajbi al eto... gde ću sad kad je na TV-u urnebes+1i moj isto ja sam pozorišne predstave uspešno eskivirao
Singer Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 +1 i moj isto ja sam pozorišne predstave uspešno eskivirao što je najluđe ubeđen sam da sad on sedi kod kuće sa svojom porodicom i malog kumića fura na fazon kako je taj šou gotivan @ajant ne znam na koga se odnosi al ajd da je na nas dvojcu pa da u defens kažem da sam bacio pogled, konstatovao standardnog mićka i vratio na N1 bikoz ajm opozicion lajk det
Singer Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 ja vratio da se solidarišem, kad ono zamenio film porodice pavić :) jel ovo onaj kad cvijanović svira bubnjeve i hefta sokićku u magacinu C marketa?
Frank Pembleton Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Kanal jbga.Zanima me kadim je prvi checkpoint... Poslato sa WC šolje by BVK
kud u maglu Simoviću Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 ja vratio da se solidarišem, kad ono zamenio film porodice pavić :) jel ovo onaj kad cvijanović svira bubnjeve i hefta sokićku u magacinu C marketa? ovo je poltron Kanal jbga.Zanima me kadim je prvi checkpoint... Poslato sa WC šolje by BVK uzeto je na neviđeno, komada 10ak
Singer Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 i ovo je neprijatišen večito jedna te ista tema jbt...
kud u maglu Simoviću Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 25 godina iste fore prodaje, za to mu svaka čast
Ajant23 Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Dakle, zaboravio sam na ovakav nivo na TV-u u Beogradu. Sjajno, dokumentarni film o satiri...
Haralampije Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 ovo je poltron uzeto je na neviđeno, komada 10ak skupo kume,skupo
Recommended Posts