Jump to content

Featured Replies

Jesu li Roksandini počeci bili u onoj nekoj gejmerskoj emisiji na Politici?

Meni se cini da jesu...

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

Jesu i kao takva je bila mokri san stotina masnih gejmerskih rli tinejdž metalika beogradskih, ne pitajte otkud znam

rekao ti drug? :lolol:

Pa kad je objavio kurir onda su videli da smeju i oni

Meni se cini da jesu...

Meni je uvek bio bolji outer space na art kanalu. Kada su pustili trejler za Matriks (scena sa pucanjem i menjanjem oružja kao i kada ga robot vadi iz čaure) pao sam na dupe. 

Veceras u 21h je "Lekoviti Show" Dr Agoljuba Ljubicica, scenario radili Micko i Voja Zanetic. Ne moze da omane!

ako ti tako kazes  -_-

dobra imitacija vučića :D

ako ti tako kazes  -_-

mićko mi nikada nije bio simpatičan, šta više

To je humor poigravanja sa rečima i pojmovima i onda svi kao omg kako se toga setio jel provaljuješ šta kaže?

:mellow:

pa nije samo to

ja inače mrzim humor-dosetku

ovo je više od toga, takoreći 1 kritika negativnih društvenih pojava

komedija naših naravi