harper lee Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Jos uvek i u ovim ozbiljnim godinama se iznenadim kad vidim da postoji takvo ljudsko bice kakvo je ovaj Dragan J. Vucicevic. Ponekad se razbesnim, ponekad rastuzim, ali se uvek iznenadim. Da tu spodobu nisam jednom video na ulici mislio bih da je u pitanju konstrukt, nekakav izmastani kontejner za sve negativne ljudske osobine koje je uopste moguce nabrojati, pa i neke kojih se ne bih ni setio da nabrojim. Glumac koji bi uspeo realno da odglumi Dragana J. Vucevica u Holivudu nikada ne bi dobio Oskara jer bi mu se zameralo da nije uspeo kroz iole smislen motiv ili makar odgovarajucu psihijatrijsku dijagnozu dovoljno da docara realnost tolike kolicine zla, nitkovluka i ljigavstine sublimirane u samo jednom coveku. Prosto bi takav glumacki domasaj delovao neubedljivo, nerealno i pretenciozno. DJV cak nije uspeo ni da ostane u okviru stereotipa nitkova i negativca, on taj stereotip svakodnevno dopisuje i prosiruje. Skoro sam citao knjigu "Evil men" Dzejmsa Douvsa koja se sastoji iz intervjua sa japanskim vojnicima na dozivortnoj robiji u Kini zbog cinjenja neljudskih zlocina tokom kampanje u Nankingu. Jebo mater ako i ti intervjuisani vojnici ne deluju simpaticno u odnosu na ovog kretena.
Joshua Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 ovo je i meni palo na pamet - no redeeming quality, ništa iskupljujuće, samo ogavnost i nitkovluk. za neverovati. Prosto bi takav glumacki domasaj delovao neubedljivo, nerealno i pretenciozno.
Arkadija Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 (edited) Jos uvek i u ovim ozbiljnim godinama se iznenadim kad vidim da postoji takvo ljudsko bice kakvo je ovaj Dragan J. Vucicevic. Ponekad se razbesnim, ponekad rastuzim, ali se uvek iznenadim. Da tu spodobu nisam jednom video na ulici mislio bih da je u pitanju konstrukt, nekakav izmastani kontejner za sve negativne ljudske osobine koje je uopste moguce nabrojati, pa i neke kojih se ne bih ni setio da nabrojim. Glumac koji bi uspeo realno da odglumi Dragana J. Vucevica u Holivudu nikada ne bi dobio Oskara jer bi mu se zameralo da nije uspeo kroz iole smislen motiv ili makar odgovarajucu psihijatrijsku dijagnozu dovoljno da docara realnost tolike kolicine zla, nitkovluka i ljigavstine sublimirane u samo jednom coveku. Prosto bi takav glumacki domasaj delovao neubedljivo, nerealno i pretenciozno. DJV cak nije uspeo ni da ostane u okviru stereotipa nitkova i negativca, on taj stereotip svakodnevno dopisuje i prosiruje. Skoro sam citao knjigu "Evil men" Dzejmsa Douvsa koja se sastoji iz intervjua sa japanskim vojnicima na dozivortnoj robiji u Kini zbog cinjenja neljudskih zlocina tokom kampanje u Nankingu. Jebo mater ako i ti intervjuisani vojnici ne deluju simpaticno u odnosu na ovog kretena. Jebiga, trebalo bi da neko odglumi ovo: Edited March 11, 2015 by Arkadija
ducca Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Kakav je uopste tiraz tog Informera kad smo vec na njemu, znam da je off? Kad god sam se zatekao na trafici ili kakvom marketu vidim ljude kako se polomise da kupe Kurir, al ne secam se da videh nesto mnogo Informerisanja...
stoka Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Kupuju ljudi više Kurir, to je fakat, ali kupuju i informer. Jbg, kad su ubedljivo najjeftinija novina, taman za sve brojniji lumpenproletarijat ...
Frank Pembleton Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Ajd sad jel moguće da niko ne gleda ovaj suprduper projekat? Poslato sa WC šolje by BVK
Haralampije Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 (edited) nema se gde.kako izgleda? Edited March 16, 2015 by Haralampije
Frank Pembleton Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 "Izgleda" još i dobro koliko zveči šupljinom... "Ajmo sad svi da pričamo da napunimo 2sata" Brzo će to da propadne... Poslato sa WC šolje by BVK
akibono Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Kad majstori snimaju 'ovo'??? Koliko su veseli i spontani deluju ko da imaju obavezu da jedno popodne u nedelji spucaju svih 5 dana odjednom. Super je kad ima i dosta ovih stvarno unapred snimljenih 'priloščića', znaš da stvar neće potrajati jer će da ponestanu ideje i teme za dve nedelje. Možda prevare malobrojno gledalište reciklažom priloga sa 'exkluziva' i 'bulevara' :D Kakva je ovo moćna 'integrisana produkcija' TV Prva i B92 :) Ajd više da slepci promene ime pa da se knjiga zatvori...
akibono Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Faca nesretne Roksande u ovom 'jutarnjem bulevaru' je najbolja recenzija :D
Singer Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 uuuu a Roksanda je inače bila... ne znam ni ja šta... isto tako je nju gledala ekipa b92 kad je ona došla tj. nastajanjem televizije
Frank Pembleton Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Ma oni su nju navatili na hodniku i onda ajd mogla bi ti... Poslato sa WC šolje by BVK
James Marshall Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Jesu li Roksandini počeci bili u onoj nekoj gejmerskoj emisiji na Politici?
Recommended Posts