January 31, 201510 yr sto bre oces da me trujes? ma jok, samo tepam smajliju. mogao je biti i :nebeskakafana: Edited January 31, 201510 yr by Reaktor
February 14, 201510 yr Sprema se nova emisija sa Dr Agoljubom S. Ljubicicem u glavnoj ulozi. Ne znam tacno kad pocinje, ali bice uskoro. Jedan od skeceva, Micko stoji u cosku i glasom A.V. kaze "Cekam rezultate, a rezultata nema" :D
February 27, 201510 yr Od 1. marta krece prolecna sema B92...Bice spektakularno!Ko i sve prolecne seme...
February 27, 201510 yr Od 1. marta krece prolecna sema B92...Bice spektakularno!Ko i sve prolecne seme... Hoće mi ukinuti noćne epizode Prijatelja i Dva i po čoveka? Time relaksiram mozak dok radim, pa mi je potrebno...
February 27, 201510 yr Hoće mi ukinuti noćne epizode Prijatelja i Dva i po čoveka? Time relaksiram mozak dok radim, pa mi je potrebno... televizija unazad je najbolja stvar ikada za takve stvari.
February 27, 201510 yr Jel se zna kako će izgledati ove emisije što radi Brankicina ekipa? to će biti na YU INFO kanalu, tamo čekaj
February 27, 201510 yr Da li samo meni opako ide na kurac ova nova retardirana terminologija za hapšenja? BG: Lisice zbog računarskih prevara
February 27, 201510 yr to je c/p mupovog saopštenja, i niko po redakcijama ne želi da se bakće pronalaženjem logičnijih termina edit i meni ide na kurac, al sam oguglao :( Edited February 27, 201510 yr by kud u maglu Simoviću
February 27, 201510 yr u mupu koriste termin "lisice" za saopštenja, a zaposlene na bedevetdva od pre par meseci mrzi da menjaju termin?