Jump to content

Featured Replies

sto bre oces da me trujes? :cry:

ma jok, samo tepam smajliju. mogao je biti i :nebeskakafana:

Edited by Reaktor

• 2 weeks later...
  • Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

Zna li neko kad se (da li se) vraća Kesić?

mart, valjda

Sprema se nova emisija sa Dr Agoljubom S. Ljubicicem u glavnoj ulozi. Ne znam tacno kad pocinje, ali bice uskoro. Jedan od skeceva, Micko stoji u cosku i glasom A.V. kaze "Cekam rezultate, a rezultata nema" :D

Trebalo bi 17.marta ... Utorkom u 21...

• 2 weeks later...

NAJBOLJI GLUMAC - Edi Redmejn; Imitacija svega

Od 1. marta krece prolecna sema B92...Bice spektakularno!Ko i sve prolecne seme...

Od 1. marta krece prolecna sema B92...Bice spektakularno!Ko i sve prolecne seme...

:cry:

Hoće mi ukinuti noćne epizode Prijatelja i Dva i po čoveka? Time relaksiram mozak dok radim, pa mi je potrebno...

Jel se zna kako će izgledati ove emisije što radi Brankicina ekipa?

:cry:

Hoće mi ukinuti noćne epizode Prijatelja i Dva i po čoveka? Time relaksiram mozak dok radim, pa mi je potrebno...

televizija unazad je najbolja stvar ikada za takve stvari.

televizija unazad je najbolja stvar ikada za takve stvari.

ajizivelet?

:Jova:

Jel se zna kako će izgledati ove emisije što radi Brankicina ekipa?

to će biti na YU INFO kanalu, tamo čekaj  :fantom:

to je c/p mupovog saopštenja, i niko po redakcijama ne želi da se bakće pronalaženjem logičnijih termina

edit

i meni ide na kurac, al sam oguglao

:(

Edited by kud u maglu Simoviću

u mupu koriste termin "lisice" za saopštenja, a zaposlene na bedevetdva od pre par meseci mrzi da menjaju termin?