Joshua Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 ladno su objavili ovu bljuvotinu na sajtu... kakav nedotupavni jadnik, majko mila. taj i ne zaslužuje bolje nego da vodi ono govno od emisije. fascinantni su mi ti likovi poput njega i onog dulnikera. ti što im logika malo šteka, pa veruju da su bog zna kako edži i avangardni ako napišu "pička" ili "kurac", ili ako sklepaju tekst u kome su opleli po nekome ili nečemu, al onako oštro. ihaj! bog da te vidi! carevi u borbi protiv cenzure i licemerja, bez dlake na jeziku, pišu o onome o čemu ostali ćute. prenebregavajući činjenicu da je tema uglavnom neobrađena zbog nezanimljivosti ili besmislenosti, kao i to da edžines nije beslovesno vređanje nasumično odabrane mete. čemernici.
Miralem Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 meni je, kada sam ga prvi put video, trebalo 4 sekunde da provalim da je kreten, a posle 20 sam ga vec iskonski mrzeo.
steins Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 ljudi gledajte ovaj klip bez tona. Urnebesno je. :D
Hamlet Strašni Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Da bez tona gledamo klip u kome se muškarac skida go. Hm
copkillah Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Da bez tona gledamo klip u kome se muškarac skida go. Hm Možda ga je gledao jednom rukom?
steins Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 (edited) Možda ga je gledao jednom rukom? The Eye-in-Hand icon manifests the bond between two essential human functions: sensing/observation (the Eye) and doing/acting (the Hand) Edited December 23, 2014 by steins
Hella Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 kakvi smo carevi bghost i ja što smo napravili zijan na b92 pa je zato nastao fulextra ppp koža klima zamislite da 2014 nekoj curi kažete b92 e pa pišem ja ponekad na forumu b92 hehe ej gde ćeš sedi pa još nisi popila sok To mu dođe poetska pravda posle ove epizode: carski su ga opucali ovi lideri slepog creva u komentarima Jeste imaju i repove i nose carape sa teniskim reketima ali zato imaju sve drugo sto mi macho super mega giga Serbi mozemo samo da sanjamo. Ko smo mi da sudimo o bilo kome na ovoj planeti? Najveca evropska sirotinja. Bio prosle godine u Beogradu, ljudi krezubi, hodaju izbezumljeni kao zombiji...prosjaci na sve strane, jad i beda. Zenu mozes da kupis za 100 evra. Ali takvi smo mi Srbi "zato nas i svrbi". (lideri slepog creva, 20. jun 2012 21:40)
Ariel Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 meni je, kada sam ga prvi put video, trebalo 4 sekunde da provalim da je kreten, a posle 20 sam ga vec iskonski mrzeo. +1, kapiram da i ti misliš na uživo
yolo Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 (edited) pa ovo je ludo skrooooz! SVET | SUBOTA 27.12.2014 | 20:39 Ubica pape posetio njegov grob IZVOR: BETA Vatikan -- Atentator na papu Jovana Pavla Drugog Mehmet Ali Agdža položio je danas cveće na njegov grob u Bazilici svetog Petra. Edited December 27, 2014 by yolo
copkillah Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Ovo je klasična kopi-pejst sa Bete brljotina, kada se isključi mozak. Da su makar u naslov ubacili "Nesuđeni".
aram Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 pa nesto ne verujem da beta smislja naslove za b92
copkillah Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Dobiješ i naslov, ko je lenj, samo uradi c-p.
Miralem Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 nije uopste stvar u lenjosti i cp-u, vec u tome sto vesti uredjuju ljudi koji ne znaju ko je rara, a sumljam da znaju i sta znaci rec "atentat".
Recommended Posts