Jump to content

Featured Replies

hejteri hejtuju :fantom:

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

Što me nervira ovo ulaženje u studio, za dnevnik.

Pa ruka da se pomogne na stepeniku™...

E koliko se to vedžbalo a vi tako...

Ma dobro, gadan starac sam ja, ako tako treba... ^_^

Što me nervira ovo ulaženje u studio, za dnevnik.

Pa ruka da se pomogne na stepeniku™...

ako ne pridrži stolicu džaba sve

I da ustane kada ide da popravi šminku™.

ladno pratite tvb92 :isuse:

Pa kada nemam MTV

kasi gologuzan... pošaljem ti na pm

Kako je dobar nekad bio njihov sajt, bolje je izgledao nego sada:

yBNYpeN.jpg

E, to su bila lepa revolucionarna vremena. Bilo je tiranije, ratova, sankcija, bede, ali je postojala i vera da će Srbija eksplodirati kada se oslobodi autoritarnog režima ...

Edited by stoka

lol

pa zar je neko verovao da ćemo živeti mnogo bolje nego što je današnja situacija

- ja to svakako nisam gledajući prosek plata od slovenačkih 1000 do makedonskih 250 dem-a znao sam da ćemo i mi da se tu negde uglavimo, naravno bliže makedoniji nego sloveniji

stoji ova verzija sajta jos na nekom serveru, samo to treba naci. tj stajala je pre x godina, davno nakon prelaska na shit portal. ne znam da li su je konacno poslali u vecna lovista no mislim sa solidnom verovatnocom da je jos tamo.

Ovaj Kesic i Draza su manje duhoviti od jednog Seselja. Eh, Zorane Kesicu dzaba ti spremanje emisije 7 dana, kada vojvoda na 1 konfereciji odrzi lekciju iz humora tebi i tvojim njuz drugaríma.

Ovaj Kesic i Draza su manje duhoviti od jednog Seselja. Eh, Zorane Kesicu dzaba ti spremanje emisije 7 dana, kada vojvoda na 1 konfereciji odrzi lekciju iz humora tebi i tvojim njuz drugaríma.

Predvidljivo do bola, rijetko dosadno izdanje, a Draža  :blink: . Ako već Kesa kopira fazon Kolbera, Stjuarta, bolje da zove nekog ko će ozbiljno o nečemu da priča 5 minuta, nego ovi nategnuti pokušaji humora tipa "vidi kako prestolonaslednik ne zna srpski". 

kesić je bio som još iz vremena studija b kada sam još i gledao tv