November 12, 201410 yr Uz dužno poštovanje Dareta i Mareta, televizijsko Razgibavanje je jedan izuzetno kretenski format u kojem dovedu nekog gosta, puštaju klipove sa Jutjuba i onda se zajedno cerekaju ... Ako B92 ovo koristi za popunjavanje programa, onda stvaaaaarno ...
November 12, 201410 yr Uz dužno poštovanje Dareta i Mareta, televizijsko Razgibavanje je jedan izuzetno kretenski format u kojem dovedu nekog gosta, puštaju klipove sa Jutjuba i onda se zajedno cerekaju ... Ako B92 ovo koristi za popunjavanje programa, onda stvaaaaarno ... To je ili kopija ili na zalost placena licenca...Ne menja na lososti...
November 13, 201410 yr ovo mi iskace stalno kao reklama kad otvorim sajt http://www.cetnickisat.com/?utm_source=etarget&utm_medium=cpc&utm_campaign=etarget jel stvarno problem implementirati filter? evo uradicu im ja to volonterski, za simbolicnih soma evra
November 14, 201410 yr Koja je fora na njihovom portalu da već duže vreme (i postaje sve nepodnošljivije) u naslovima vesti skraćuju imena država i gradova, evo danas imamo 'PR', 'NEM', 'SRB', 'BG', 'ŠP', 'UKR'? Verovatno misle da je dobar fazon, po meni je to nepismenost.
November 14, 201410 yr Super, ovde su uštedeli dva karaktera i dobili rogobatan naslov: Tahiri o "genocidu SRB na Kosovu" Topik s takvim naslovom bi ovde odmah odleteo na deponiju.
November 14, 201410 yr kad smo već kod toga zašto ovaj odvratni topik nije na deponiji decko moj, kolko si ti naivan.
November 14, 201410 yr Evo vanredne vesti na B92 povodom mahanja pistoljem.... Voditelj otecen od spavanja ko da je sad ustao iz kreveta...
November 14, 201410 yr Evo vanredne vesti na B92 povodom mahanja pistoljem.... Voditelj otecen od spavanja ko da je sad ustao iz kreveta... možda su ga tukli?
November 14, 201410 yr I za uši vukli. Mi smo njega zvali, šećera mu dali... Sent from my GT-P6200 using Tapatalk
November 15, 201410 yr Što me nervira ovo ulaženje u studio, za dnevnik. Pa ruka da se pomogne na stepeniku...