stoka Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Uz dužno poštovanje Dareta i Mareta, televizijsko Razgibavanje je jedan izuzetno kretenski format u kojem dovedu nekog gosta, puštaju klipove sa Jutjuba i onda se zajedno cerekaju ... Ako B92 ovo koristi za popunjavanje programa, onda stvaaaaarno ...
Frank Pembleton Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Uz dužno poštovanje Dareta i Mareta, televizijsko Razgibavanje je jedan izuzetno kretenski format u kojem dovedu nekog gosta, puštaju klipove sa Jutjuba i onda se zajedno cerekaju ... Ako B92 ovo koristi za popunjavanje programa, onda stvaaaaarno ... To je ili kopija ili na zalost placena licenca...Ne menja na lososti...
ToniAdams Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 ovo mi iskace stalno kao reklama kad otvorim sajt http://www.cetnickisat.com/?utm_source=etarget&utm_medium=cpc&utm_campaign=etarget jel stvarno problem implementirati filter? evo uradicu im ja to volonterski, za simbolicnih soma evra
Anonymous Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Koja je fora na njihovom portalu da već duže vreme (i postaje sve nepodnošljivije) u naslovima vesti skraćuju imena država i gradova, evo danas imamo 'PR', 'NEM', 'SRB', 'BG', 'ŠP', 'UKR'? Verovatno misle da je dobar fazon, po meni je to nepismenost.
yolo Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Ogranicen broj karaktera u naslovu, ili je neki početnik na smeni
Anonymous Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Super, ovde su uštedeli dva karaktera i dobili rogobatan naslov: Tahiri o "genocidu SRB na Kosovu" Topik s takvim naslovom bi ovde odmah odleteo na deponiju.
Venom Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Taj sajt (i ostali) su vec odavno na Deponiji, tako da je tu sve na mestu.
Hella Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 kad smo već kod toga zašto ovaj odvratni topik nije na deponiji
ToniAdams Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 kad smo već kod toga zašto ovaj odvratni topik nije na deponiji decko moj, kolko si ti naivan.
Frank Pembleton Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Evo vanredne vesti na B92 povodom mahanja pistoljem.... Voditelj otecen od spavanja ko da je sad ustao iz kreveta...
teacher Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Evo vanredne vesti na B92 povodom mahanja pistoljem.... Voditelj otecen od spavanja ko da je sad ustao iz kreveta... možda su ga tukli?
Hamlet Strašni Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 I za uši vukli. Mi smo njega zvali, šećera mu dali... Sent from my GT-P6200 using Tapatalk
wall Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Što me nervira ovo ulaženje u studio, za dnevnik. Pa ruka da se pomogne na stepeniku...
Recommended Posts