November 11, 201410 yr preselili se ljudi pa nisu uigrani, a i plaćaju kafu za poneti 75 dinara pa su nervozni
November 11, 201410 yr preselili se ljudi pa nisu uigrani, a i plaćaju kafu za poneti 75 dinara pa su nervozniJoš malo dok se odomaće, pa otkriju kineski tržni centar u blizini!
November 11, 201410 yr Još malo dok se odomaće, pa otkriju kineski tržni centar u blizini! pih, ne znalice podseti me da te uputim™ ko je u roze kući prekoputa Edited November 11, 201410 yr by kud u maglu Simoviću
November 11, 201410 yr kapiram da je u velikom delu posledica skorasnje selidbe... a i sef im dobio(dao) otkaz posle svadje sa onim Edited November 11, 201410 yr by Haralampije
November 11, 201410 yr pih, ne znalice podseti me da te uputim™ ko je u roze kući prekoputa E dok ja dočekam ...
November 11, 201410 yr i ujedaju ih divlje dzukele dok dolaze na posao, ako se vrata hitro ne otvore, ima zrtava
November 11, 201410 yr i ujedaju ih divlje dzukele dok dolaze na posao, ako se vrata hitro ne otvore, ima zrtava sereš ima samo lisica i fazana, zaokružen eko sistem al je vrh kad si pod stresom, samo izadješ i zagrliš prvu bukvu i voila
November 11, 201410 yr jel si lud, ima vec epizoda kad je lik dolazio peske preko groblja pa u sumu pa preko autoputa a jurilo ga krdo divljih pasa, poranio na jutarnju smenu, portir spava, on jednom rukom zvoni a drugom sutira kucice.... mogu c/p autenticnog pisanija o tome nekoga ko je svedok