Jump to content

Featured Replies

zabole ga izgleda. ona fora "pokusava da spase sta se moze" :lolol:

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

Ima da se naspašava...

Kasno je sada...

Kako za koga i kako za sta,jel..njemu je fino

Elem, na sajtu Ivana jos stoji kao direktor?Prica se da mladjani naslednik jos nije raskinuo radni odnos u CG

Kako za koga i kako za sta,jel..njemu je fino

Elem, na sajtu Ivana jos stoji kao direktor?Prica se da mladjani naslednik jos nije raskinuo radni odnos u CG

Ne mora da raskida, ako ga je uopste i imao. Imenovana je nova vrsiteljica duznosti. Naslednik je clan Advokatske komore pa kao takav nema pravo rukovodjenja komercijalnom korporacijom, bez posledica po clanstvo u komori.

Kako nije imao kad je radio na CG Prvoj?Cega je on onda direktor?

Ne znam i ne znam da li se srpski zakoni odnose na clanove Advokatske komore Srbije koji rade u Crnoj Gori. Nemam pri ruci da precizno citiram ali mislim da kao clan komore mozes da budes na rukovodecoj poziciji iskljucivo u obrazovnoj i kulturnoj organizaciji, u klasicnom privrednom drustvu ne. Tako da covek sigurno ne moze biti imenovan za Direktora B92, a lepo ti kazem da je umesto njega formalno imenovana druga osoba, pre par dana.

Ma zar je bitno?

Pa i nije,Ajn Cvaj je trenutno tata

Pa ni to nije tacno, formalno. Ajn Cvaj formalno nema veze ni sa Prvom ni sa B92, covek je zaposlen u Antena grupi.

Nego Gazzo ides na trubace sutra ispred zgrade?

pa koga briga za formalnosti?

Nego Gazzo ides na trubace sutra ispred zgrade?

ne znam zasto bih, ja tamo ne radim od 2006.

ne znam zasto bih, ja tamo ne radim od 2006.

Okeeej

Pustimo ta gofna niz vodu, nego daj da nekako spasimo sajt i radio, da ih nekako institucionalno odvojimo od televizije, pa da opet krenemo ispočetka ...

Pustimo ta gofna niz vodu, nego daj da nekako spasimo sajt i radio, da ih nekako institucionalno odvojimo od televizije, pa da opet krenemo ispočetka ...

Kako mislis da to uradis?Da skupis kintu?