Jump to content

Featured Replies

zabole ga izgleda. ona fora "pokusava da spase sta se moze" :lolol:

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

Ima da se naspašava...

On 30. 10. 2014. at 8:15, Frank Pembleton said:

Kasno je sada...

Kako za koga i kako za sta,jel..njemu je fino

Elem, na sajtu Ivana jos stoji kao direktor?Prica se da mladjani naslednik jos nije raskinuo radni odnos u CG

On 30. 10. 2014. at 8:53, Haralampije said:

Kako za koga i kako za sta,jel..njemu je fino

Elem, na sajtu Ivana jos stoji kao direktor?Prica se da mladjani naslednik jos nije raskinuo radni odnos u CG

Ne mora da raskida, ako ga je uopste i imao. Imenovana je nova vrsiteljica duznosti. Naslednik je clan Advokatske komore pa kao takav nema pravo rukovodjenja komercijalnom korporacijom, bez posledica po clanstvo u komori.

Kako nije imao kad je radio na CG Prvoj?Cega je on onda direktor?

On 30. 10. 2014. at 8:59, Haralampije said:

Ne znam i ne znam da li se srpski zakoni odnose na clanove Advokatske komore Srbije koji rade u Crnoj Gori. Nemam pri ruci da precizno citiram ali mislim da kao clan komore mozes da budes na rukovodecoj poziciji iskljucivo u obrazovnoj i kulturnoj organizaciji, u klasicnom privrednom drustvu ne. Tako da covek sigurno ne moze biti imenovan za Direktora B92, a lepo ti kazem da je umesto njega formalno imenovana druga osoba, pre par dana.

On 30. 10. 2014. at 8:59, Haralampije said:

Ma zar je bitno?

Pa i nije,Ajn Cvaj je trenutno tata

Pa ni to nije tacno, formalno. Ajn Cvaj formalno nema veze ni sa Prvom ni sa B92, covek je zaposlen u Antena grupi.

Nego Gazzo ides na trubace sutra ispred zgrade?

pa koga briga za formalnosti?

On 30. 10. 2014. at 9:21, Frank Pembleton said:

Nego Gazzo ides na trubace sutra ispred zgrade?

ne znam zasto bih, ja tamo ne radim od 2006.

On 30. 10. 2014. at 10:01, gazza1 said:

ne znam zasto bih, ja tamo ne radim od 2006.

Okeeej

Pustimo ta gofna niz vodu, nego daj da nekako spasimo sajt i radio, da ih nekako institucionalno odvojimo od televizije, pa da opet krenemo ispočetka ...

On 30. 10. 2014. at 10:12, stoka said:

Pustimo ta gofna niz vodu, nego daj da nekako spasimo sajt i radio, da ih nekako institucionalno odvojimo od televizije, pa da opet krenemo ispočetka ...

Kako mislis da to uradis?Da skupis kintu?