harper lee Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Naravno da neces, istice mu ugovor u decembru. Mislim da je sinoc bilo ocigledno da nema ambiciju da ga produzava.
Frank Pembleton Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Mislim da je sinoc bilo ocigledno da nema ambiciju da ga produzava. Možda ima ambiciju da produži ugovor, ali da se neće iznenaditi ako do toga ne dođe. ????
svashtabezneshto Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Ima li gde da se pogleda sinoćna epizoda?
stoka Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 (edited) Gledao sinoc Kesica i deluje mi kao da je nagazio na gas svestan da ce se vrlo brzo zakucati u prvu banderu pa da u medjuvremenu iskoristi guzvu i malo se zabavi brzom voznjom. Sumnjam da cemo jos dugo gledati "24 minuta" na B92.Matori, nemaš pojma koliko si u pravu ... A sinoć na sajmu vedran matić se baš razbaškario na štandu samizdata, dečko postigao nirvanu, jebemusezasve ... I šta je bilo sa onom komisijom na čijem je čelu, jel ima novih momenata ili je u pitanju još jedna prodaja magle? Edited October 27, 2014 by stoka
Dagmar Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Ima li gde da se pogleda sinoćna epizoda? http://www.b92.net/video/24minuta.php?yyyy=2014&mm=10&dd=27&nav_id=916620
odmor Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Posle duzeg vremena posetih forum b92 i cini mi se da se izgubilo dosta toga sto je tamo bilo pre.. sada to vise deluje kao sacica nekih zalutalih + smoris + kinik. manje postova takodje, tek 56 stranica na temi o vucicu.. ko bi reko da ce ppp da nadzivi fb92
Mil@n Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 (edited) ko bi reko da ce ppp da nadzivi fb92 Svako ko je bio na oba mesta... Edit: upravo sam odgledao poslednjeg Kesića... Sreća je ako mu ugovor ističe u decembru inače bi dečko najebao. Praktično pola sata najdirektnije prozivke i sprdnje sa AVU i ekipom. Ko bi rekao da će Kesić da (p)ostane bastion slobodne misli iako nisam nikad imao ništa protiv njega i emisija mu. Pre indiferentan... Imam čak i najbolji deo: "Naš sledeći gost je najnormalniji čovek na svetu. Mislim da vam je svima jasno da nije u pitanju Aleksandar Vulin"... Ako ga ikada sretnem, za ovo ću ga napojiti i prehraniti za mesec dana Edited October 28, 2014 by Glas RazumaN
kud u maglu Simoviću Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 kesić + njuz.net = 24 minuta sa zoranom kesićem
odmor Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Svako ko je bio na oba mesta... Hegel bi sigurno reko da ce ppp da nadzivi fb92 jer je to u prirodi stvari, a ako ne, utoliko gore po prirodu, medjutim iza fb92 je stojala jedna medijska kuca i njena politika..
Frank Pembleton Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 kesić + njuz.net = 24 minuta sa zoranom kesićem To se znalo, nije neka tajna...
steins Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Hegel bi sigurno reko da ce ppp da nadzivi fb92 jer je to u prirodi stvari, a ako ne, utoliko gore po prirodu, medjutim iza fb92 je stojala jedna medijska kuca i njena politika.. to je vrlo upitno. Nekad /al baš nekad/ možda i jeste, ali makar 5,6 godina unazad im je to zadnja rupa na svirali. Plus, u protekle dve godine se raspada i sama B92 tako da i Forum aktivno prati taj trend.
Mil@n Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 kesić + njuz.net = 24 minuta sa zoranom kesićem Kao što reče Frank, opšte poznato. Al napojiću i njih, nije frka.
belch Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 To se znalo, nije neka tajna... pa i sam je to rekao u uvodu emisije
Recommended Posts