October 22, 201410 yr Je l' taj Misa onaj sto ga terali da radi ono govno od Bulevara pa pobegao na radio da se ne blamira?
October 22, 201410 yr Je l' taj Misa onaj sto ga terali da radi ono govno od Bulevara pa pobegao na radio da se ne blamira? Hteli su od njega da naprave stand up komičara. To je kao kad bi od Pujola hteli da naprave Mesija ...
October 22, 201410 yr Hteli su od njega da naprave stand up komičara. To je kao kad bi od Pujola hteli da naprave Mesija ... Pa sad, ovi sto rade u Bulevaru vise izgledaju kao stand up tragicari.
October 23, 201410 yr a jel nikolina p. napustila tu veselu družinu? Cini mi se da je doticna u blagoslovenom stanju tako da je verovatno to razlog izostanka.
October 23, 201410 yr Cini mi se da je doticna u blagoslovenom stanju tako da je verovatno to razlog izostanka.+1 A i ona je odrađivala neki ugovor od nekog drugog rijalitija , pa možda je i odradila.
October 25, 201410 yr Da, ali nikada ranije nisu bili ovako direktni. Gotovo teatralno. Kao radio drama. Imaj u vidu da je to Radio Slobodna Evropa, a da smo mi upravo imali vojnu paradu Putinu u cast.
October 26, 201410 yr Što je meni dosadan onaj Agitpop. Zašto lepo ne naprave podcast Ritam srca da imamo šta da slušamo, muka mi je od ove socijale.
October 27, 201410 yr Nova šema od sledeće nedelje...Vesti pomeraju u 20h, a jutranje od 10h ukidaju. http://port.rs/pls/w/tv.channel?i_date=2014-11-01&i_ch=60005&i_xday=7
October 27, 201410 yr Gledao sinoc Kesica i deluje mi kao da je nagazio na gas svestan da ce se vrlo brzo zakucati u prvu banderu pa da u medjuvremenu iskoristi guzvu i malo se zabavi brzom voznjom. Sumnjam da cemo jos dugo gledati "24 minuta" na B92.