Sestre Bronte Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 pa zar već nisu ovde forumaši b92 ja sam tamo čitao mnogo istih nikova, a i nešto se ne razlikuju senzacionalno forumi
Weenie Pooh Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Ne razumeš, te suptilne razlike su najbitnije. Suniti i šiiti...
April Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Slobodno mogu da se pokupim sa foruma, ako počne masovnije da stiže ekipa odande, pa tamo imam jedno dvadesetak obožavaoca na nivou onih koji me ovde najviše ne podnose... Smešno zvuči, ali mislim da mi na internetu niko nije toliko sranja pravio kao staro tvrdo krilo B92... To je još smešnije kada se uzme u obzir kako sam se politički opredeljivao... Za tvrdo krilo(spešli gurua DrVladana) pripremiti još tvrđu govnjivu motku. I Kačavendino žezlo. Sa ocilima.
Singer Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 yebo vas b92 forum ja sam mislio da su cool kids ovde a ne da je forum nastao kao posledica neprihvatanja ove ekipe od strane cool kidsa b92 foruma
Tale Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Radio B92 počeo da me iznenađuje u terminu od 15h. Prvo analize i komentari na Slobodna Evropa, vrlo smeli. Danas Miša Stojiljković u nekoj svojoj emisiji osuđuje današnju naslovnu Blica.
Apdajk Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Radio B92 počeo da me iznenađuje u terminu od 15h. Prvo analize i komentari na Slobodna Evropa, vrlo smeli. Danas Miša Stojiljković u nekoj svojoj emisiji osuđuje današnju naslovnu Blica. Radio Slobodna Evropa ima svoj dnevnik na radiju B92 već godinama, radnim danom od 14h.
Tale Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Da, ali nikada ranije nisu bili ovako direktni. Gotovo teatralno. Kao radio drama.
aram Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 iskreno, nemam pojma da li misa radi na b92 ili ne, ali ako je to u emisiji slobodne evrope, to se samo emituje tu, uredjivackog uticaja nema.
stoka Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Radio verovatno pokušava koncepcijski da se odvoji od televizije. Tu neku struju tihog otpora kretenizaciji predvodi Ljubica-Buba Gojgić ...
Tale Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Ne, Miša ide posle Slobodne Evrope. Vredi slušati RB92 od 14-16h.
Recommended Posts