Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

pa zar već nisu ovde forumaši b92

ja sam tamo čitao mnogo istih nikova, a i nešto se ne razlikuju senzacionalno forumi

Posted

Ne razumeš, te suptilne razlike su najbitnije. Suniti i šiiti...

Posted

Slobodno mogu da se pokupim sa foruma, ako počne masovnije da stiže ekipa odande, pa tamo imam jedno dvadesetak obožavaoca na nivou onih koji me ovde najviše ne podnose...

Smešno zvuči, ali mislim da mi na internetu niko nije toliko sranja pravio kao staro tvrdo krilo B92...

To je još smešnije kada se uzme u obzir kako sam se politički opredeljivao...

Za tvrdo krilo(spešli gurua DrVladana) pripremiti još tvrđu govnjivu motku. I Kačavendino žezlo. Sa ocilima.

Posted

yebo vas b92 forum :sleep: ja sam mislio da su cool kids ovde a ne da je forum nastao kao posledica neprihvatanja ove ekipe od strane cool kidsa b92 foruma :fantom:

Posted

Radio B92 počeo da me iznenađuje u terminu od 15h. Prvo analize i komentari na Slobodna Evropa, vrlo smeli. Danas Miša Stojiljković u nekoj svojoj emisiji osuđuje današnju naslovnu Blica.

Posted

Radio B92 počeo da me iznenađuje u terminu od 15h. Prvo analize i komentari na Slobodna Evropa, vrlo smeli. Danas Miša Stojiljković u nekoj svojoj emisiji osuđuje današnju naslovnu Blica.

Radio Slobodna Evropa ima svoj dnevnik na radiju B92 već godinama, radnim danom od 14h.

Posted

Da, ali nikada ranije nisu bili ovako direktni. Gotovo teatralno. Kao radio drama.

Posted

iskreno, nemam pojma da li misa radi na b92 ili ne, ali ako je to u emisiji slobodne evrope, to se samo emituje tu, uredjivackog uticaja nema.

Posted

Radio verovatno pokušava koncepcijski da se odvoji od televizije. Tu neku struju tihog otpora kretenizaciji predvodi Ljubica-Buba Gojgić ...

Posted

Ne, Miša ide posle Slobodne Evrope. Vredi slušati RB92 od 14-16h.