gone fishing Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 hoćete li im prirediti tradicionalni forumaški doček ^_^
Аврам Гојић Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 hoćete li im prirediti tradicionalni forumaški doček ^_^ jok ti ćeš.
Milosh76 Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Da li je istinita glasina koja kruži beogradskom čaršijom o spajanju PPP-a i foruma B92?Jeste, zajdnicko ime ce biti Forum PPP92!
yolo Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 "Нови пословни објекат најсавременије технологије", "елементарна предност селидбе", "прелазак на модерни формат слике врхунског квалитета 16:9" (два пута)... najjace je ono "uslovan objekat" kapiram ima mokri cvor i toalete u okviru zgrade, ne moraju da seru u šumici
nautilus Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 ja i dalje kontam da je ovo sa promjenom imena neki pokusaj sale na koju su se svi primili. mega internet trol.
Friend Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 (edited) Onda je i gazza naseo samo tako, mada ne verujem Edited October 22, 2014 by Friend
stoka Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Ne, prijatelji, definitivno je gotovo. B92 praktično, a uskoro i formalno neće postojati ... Moraju svi da se pogledaju u ogledalo i kažu sebi da su se godinama zavaravali verujući da B92 ima neku misiju posle 5. oktobra 2000. godine ... Lepo im je Zoran rekao da za angažman tokom bobanizma zaslužuju orden, ali da posle toga moraju sami da se izbore na tržištu. Realno, B92 je pre 14 godina ispunio svoju misiju i već tada je trebalo da se ugasi. Bauljao je godinama, pokušao da bude neki medijski korektiv društva, ali nije uspeo ...
kud u maglu Simoviću Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 najjace je ono "uslovan objekat" kapiram ima mokri cvor i toalete u okviru zgrade uslovniji od onog u kojem je bio b92, sem rts i pinka u dobanovcima za jako malo toga u srbiji može da se kaže da je televizijski objekat. ovde barem neće biti izgovora da slika bude džigeričasta™. sad što je šuma, jbg. razumem frustraciju(ne tvoju). et stoka sam pao sam se ubio
Ajant23 Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Slobodno mogu da se pokupim sa foruma, ako počne masovnije da stiže ekipa odande, pa tamo imam jedno dvadesetak obožavaoca na nivou onih koji me ovde najviše ne podnose... Smešno zvuči, ali mislim da mi na internetu niko nije toliko sranja pravio kao staro tvrdo krilo B92... To je još smešnije kada se uzme u obzir kako sam se politički opredeljivao...
Pontijak Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 a sta ako ne dodju ovde nego se fuzionisu sa krstaricom ili burekom?
Friend Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 (edited) Hitno ukloniti Keksijev topik iz Brazila, lepice se na one slike Edited October 22, 2014 by Friend
gospa buba Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Slobodno mogu da se pokupim sa foruma, ako počne masovnije da stiže ekipa odande, ... a shtob se ti kupio? mislish da ce da nagrunu kao huni i avari i da izdominiraju? mada, volela bih da vidim makar kako to izgleda ^_^ a sta ako ne dodju ovde nego se fuzionisu sa krstaricom ili burekom? oni bar imaju neki izbor <_<
Recommended Posts