Jump to content

Featured Replies

pazi da grk ne da nesto za dzabe.

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

Ako se ne varamo, oni će koristiti kapacitete Prve? Da li je ova najava spajanja dve televizije i faktičkog nestajanja B92?

Šta ostaje u staroj zgradi B92?

Газо, шта ће да се деси са радиом?

Edited by porucnik vasic

On 21. 10. 2014. at 23:15, stoka said:

Ako se ne varamo, oni će koristiti kapacitete Prve? Da li je ova najava spajanja dve televizije i faktičkog nestajanja B92?

zgrada se  vraca NBS

već se koriste kapaciteti, galileo & kesić

Već se koriste resursi, sad će samo da potvrde i pojačaju.

Vraća se zgrada vlasniku od kog je iznajmljivana NBS.Koliko sam čuo tu će da usele ovi državni revizori.

Radio je valjda trebalo negde u centru da bude preseljen, ali im bilo skupo.

Edited by Frank Pembleton

Sta li ce biti sa forumom?

Mozda da ocekujemo egzodus ;)

Edited by Friend

"Нови пословни објекат најсавременије технологије", "елементарна предност селидбе", "прелазак на модерни формат слике врхунског квалитета 16:9" (два пута)... :Hail:

On 22. 10. 2014. at 7:03, Friend said:

-1

Meni to liči na direktore osnovnih škola iz vremena komunizma. Pošalju iz komiteta neke nepismene balvane i kad ih pitaju kako je u školi, oni viču - super, okrečili smo i promenili prozore

neki su već ovde samo pod drugim nikovima valjda ih je stid zbog nečega :fantom:

Neka dođu :)

Da li je istinita glasina koja kruži beogradskom čaršijom o spajanju PPP-a i foruma B92?

Edited by stoka

Anduril je već tu. Mislim da se i Vesna pojavljivala. 

6.oktobar, ništa?

On 22. 10. 2014. at 7:58, Грешни Василије said:

hqdefault.jpg

Neka dođu :)

:fantom:

Edited by Hella