Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

Ja ne mogu da verujem! Pa šta je njima svima?

Čuj šta je, kada je situacija bila nešto bolja (čitaj: pismenija), imao sam kolegu koji je pisao "dvojca", "trojca" itd. Prosto, opšta nepismenost. I ovo što reče stoka, samo da se štancuju vesti po svaku cenu.

Posted

Znam da je štanc osnova svega i da je uređivačka politika skoro svih onlajn medija "moramo da imamo sve što imaju ostali", ali opet, pitam se kako neko može da radi od jezika i da ne uči nimalo. Al' jebga.

Posted

Nemoguće!

Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

Uz to da je Blic još jednom pokazao kako nije ništa više od Kurira i sličnih pošto ne može da obezbedi naslov koji odgovara tekstu. Ne, B92 se ne gasi.

Posted

Šta je bilo sa imenom Nova, zar nisu to već registrovali?

Posted

Znam da je bila priča da Nemci moraju da uzmu Nova.rs jer su Grci već registrovali Nova. Toliko muke, a neće ni jedna ni druga televizija ići.  :frust:

Posted

"Čelni ljudi televizije ne žele da priznaju" Okeeej a koji su čelni ljudi?Veran i Bojana L. ?

Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

92.jpg

na deponiju s topikom :fantom:

Dobro, ne mora deponija, ali onda katanac.

I da se otvori nova tema za OTV.

Posted

Super je što se u vapaju Blica o nestanku B92 navodi pregled važnih događaja od 1989. na ovamo, pa kažu da je "prvi vesnik otklona od imidža informativne televizije" bio Bulevar 2013 :D Znači, sva ona reality govna koja deset godina prosipaju u etar, to ipak nije bio vesnik proleća otklona?

Posted

Dok neko ne ukapir da je nama politika najinteresantnija zabava, eto njih ponovo u istom stilu, pod drugim šeširom!

Posted

OTV malo morgen,niko ziv jos nema pojma sta ce sa tom tv a nekmoli kako ce se zvati.

Posted

Dok neko ne ukapir da je nama politika najinteresantnija zabava, eto njih ponovo u istom stilu, pod drugim šeširom!

teško, koncept istina-odgovornost-pomirenje-veliki brat je već isproban i utabao je put ovome što sada imamo na b92(otv)