*edited by mod Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Ma jok bre, te sezone je bio socijalni i psiholoski eksperiment na televiziji. Posle na Pinku je bio rijaliti i podilazenje prizemnim nagonima. Popumo drugacije stvari
pacey defender Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 pozivam u pomoć moju omiljenu, više puta citiranu, kulturološkinju koja je onomad rekla, kako se menjao ratni kontekst, od vukovara do kosova, tako se menjala ana bekuta. e pa da parafraziram, kako se menjalo medijski kontekst tranzicije, od najava lustracije do jebenog rra, tako se menjao dragan ilić.
teacher Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 pozivam u pomoć moju omiljenu, više puta citiranu, kulturološkinju koja je onomad rekla, kako se menjao ratni kontekst, od vukovara do kosova, tako se menjala ana bekuta. e pa da parafraziram, kako se menjalo medijski kontekst tranzicije, od najava lustracije do jebenog rra, tako se menjao dragan ilić. dragan ilić se menjao u skladu sa onim ko mu daje platu...
Hella Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 :stoka: Sećam se, kao juče da je billo, kad je nepregledna masa prolazila pored redakcije u Makedonskoj ulici, vičući B92! B92! Ostaje nada da će ono nešto poštenih ljudi, profesionalaca, koji tamo još rade, smognuti snage da odbrane ovu kuću, vitalnu za duh grada... :archi: B92 je nekada bio Oasis, Blur, Pulp. Bio je jebeni Fela Kuti. To je bila kuća koja je bila Ibica, Santorini, Mikonos. Goa. Ovo danas je neki Plovdiv, ovo nije kuća za kupca diskova ispred SKC-a, koji sanja o Glastonberiju, već za umornog čoveka tranzicije, iz neke Bugarske, neke Rumunije. uvod i razrada su ti ok ali fali zaključak -> na deponiju s topikom
Caligula Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 (edited) "Ovde možeš da sediš i da piješ kafu ili čaj dva-tri sata a to, uglavnom nije tako u Americi i, verovatno, se neće ni promeniti. U Americi bi dali i platu i sve što imaju da mogu satima da sede i da ispijaju kafu ili čaj kao u Srbiji", kaže Skivali. Amer priznao! ... moze i na "Srbin pobedijo". Jbt u SAD policijski sat 24/7, kinesko mucenje, spanska kragna, sicilijanska kravata, zive u kavezima i izlaze samo do vecea Edited October 18, 2014 by Caligula
Hella Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 eh ta vest je jedna od omnipotentnijih ja stavio na 365 ld a mislio sam da je prvo natakarim na vesnu pešić da vide sektaši kako nam je svanulo od njene strategije jel neko skoro reko da bi ovaj topik mogao na deponiju nije e pa evo mogao bi
Apdajk Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 eh ta vest je jedna od omnipotentnijih ja stavio na 365 ld a mislio sam da je prvo natakarim na vesnu pešić da vide sektaši kako nam je svanulo od njene strategije jel neko skoro reko da bi ovaj topik mogao na deponiju nije e pa evo mogao bi +1 za deponiju PS. Čeka te minjončić na vesnipešić.
Hella Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 video hvala ali čekam sutra da ga natenane gustiram uz kafu i ratluk pa onda idem u fajt protiv gazproma tj cepam drva
Lrd Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Nisam znao da li ovde ili na Jezički pucajte mi u glavu molim vas ne mogu više:
Аврам Гојић Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 oni polako idu ka sporazumevanju kricima i mimikom.
Lrd Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 oni polako idu ka sporazumevanju kricima i mimikom. Ne znam da li mi je gore da je ovo neko samo izbacio bez razmišljanja i ostavio da stoji, ili je smišljao kako da u naslovu opiše situaciju (da je trener hteo da izvede igrača iz igre, a ovaj odbio) i smislio ovo.
Аврам Гојић Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 E a vidi ovo, nije B92 nego Blic ali svejedno. Albanija formira pripadnike za antiterorizamTanjug | 20. 10. 2014. - 17:42h | Foto: AP | Komentara: 0 Albanija će dobiti novu antiterorističku strukturu među najvećim u Evropi, koja će pre svega pažnju posvećivati borbi protiv terorizma i sprečavanju regrutovanja boraca islamskih džihadista ISIS-a u Albaniji, objavio je danas Top Chanel. Formira fakin pripadnike. A ja mislio oni beda od zemlje.
Lrd Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Pa to je spektakl! Ja ne mogu da verujem! Pa šta je njima svima?
Sestre Bronte Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 kako šta je, sve što zarade ulažu u obrazovanje a ne zarade baš mnogo
stoka Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Čini se da je osnovna greška većine srpskih internet njuz portala insistiranje na kvantitetu, a ne kvalitetu vesti. Svakakve gluposti se objavljuju umesto da se konzumenti edukuju preko analitičkih tekstova ...
Recommended Posts