Jump to content

Featured Replies

bojim se da vise necu dolaziti u situaciju da ih uporedjujem. i onih jedan minut sto sam ih gledao mi je stvorilo osecaj nelagode i stida koji jos nije prosao.

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

Ja jos nisam gledao ni sekundu toga. Bolje ti nego ja.

Edited by Грешни Василије

hahaha negledometrija se siri, forumska ebola

Neka daju Mrcu termin da napravi Uzbudilajder.

ovo im bas nije bilo pametno. kontam da se tzv privatni vlasnik sutira u bulju od srece, ubio dve muve jednim udarcem.

Bas tako.Ono sto je bilo snimljenih epizoda novog Insajdera ce se/ili je vec (nisam pratio) emitovati i ciao..Na stranu sto insajder kosta boga oca i nema sanse da se to ikom isplati

sa sajta:

"Nenj generation ponjer" iz SAD

1904136_10152490454954053_58693282873316

Neki nepismen radio grafiku.

Pisalo i "vojona parada".

Sent from my WP 7.8 Trophy (koji vise ne podrzava Skype) using Tapatalk!

sta je ovde nepismeno?

Možda na B92 znaju nešto što mi ne znamo, istraživačko novinarstvo, pouzdani izvori koji žele da ostanu anonimni i te forice ...

Edited by stoka

ima neka emisija u prajmtajmu gde era ojdanić komentariše i pipa devojke 20- :mellow:

To im je neki novi rijaliti.... :frust: :frust: :isuse: :isuse:

ima neka emisija u prajmtajmu gde era ojdanić komentariše i pipa devojke 20- :mellow:

:stoka: Sećam se, kao juče da je billo, kad je nepregledna masa prolazila pored redakcije u Makedonskoj ulici, vičući B92! B92! Ostaje nada da će ono nešto poštenih ljudi, profesionalaca, koji tamo još rade, smognuti snage da odbrane ovu kuću, vitalnu za duh grada...

:archi: B92 je nekada bio Oasis, Blur, Pulp. Bio je jebeni Fela Kuti. To je bila kuća koja je bila Ibica, Santorini, Mikonos. Goa. Ovo danas je neki Plovdiv, ovo nije kuća za kupca diskova ispred SKC-a, koji sanja o Glastonberiju, već za umornog čoveka tranzicije, iz neke Bugarske, neke Rumunije.

Da se ne lažemo, Era je na B92 na mala vrata ušao još davno, kao učesnik VIP Bigija baš na ovoj televiziji ... Kad je B92 emitovao prvog Bigija, mudri ljudi su već tada znali da je to početak ovoga što se sada dešava na ovoj jadnoj televiziji ...