Singer Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 a taj... to je crni milan kalinić. valjda su klasići ili tako nešto.
Duci Simonovic Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 (edited) čisto da ukažem, Milan Kalinić je popularna jadnost, koju narod voli, ovaj je ona bedoća u pokušaju, koju i najprimitivniji izbegavaju u potrazi za zabavom na teveju Edited September 30, 2014 by Duci Simonovic
Lezilebovich Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 (edited) čisto da ukažem, Milan Kalinić je popularna jadnost, koju narod voli, ovaj je ona bedoća u pokušaju, koju i najprimitivniji izbegavaju u potrazi za zabavom na teveju +1 a da bih pokazao koliko je ovo bilo jadno, samo ću reći da sam posle ovoga, na pinku gledao nekog pevača Đanija kako baca postojeću ženinu garderobu i u fašn parku inđija za hiljadu evra kupuje novu garderobu. pri tome, taj đani ne zna da priča, nego sve vreme nešto mrmlja u bradu i smeje se sam sebi, a dete samo govori "a tata, a tata". e i to je bilo manje jadno od ovoga na b92. Edited September 30, 2014 by Lezilebovich
Singer Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 nači ja koji sam gledao Ivana Ivanovića feat. Keba sam 1 potpuni car!
salerokada Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 nekog pevača Đanija Ne znaš ko je Đani
Frank Pembleton Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Taj olos, glumac u pokusaju inace duguje pare svima i svakome, cak su ga neki i gepekovali... A onda sam poceo da ga vidjam na sednicama GO SNS....
stoka Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 A onda sam poceo da ga vidjam na sednicama GO SNS.... E, onda je sve jasno ...
ducca Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Ja i dalje ne znam ko je lik, prvi put videh coveka na slici iznad. Jes da nisam zahvatio pomenutu emisiju, al ne videh ga nikad ni u kakvom igranom programu. Ima li neko ime na koje se odaziva?
ducca Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 (edited) http://mondo.rs/a732109/Info/Drustvo/Hoce-li-B92-kao-zabavna-TV-izgubiti-licencu.html Dabome da ce "Regulatorno telo" razmotriti opravdanost zahteva... Edited September 30, 2014 by ducca
colonelo Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Lik se zove Žarko Lazić. Ovo je njegova imdb strana: http://www.imdb.com/name/nm1511361/ A ovde piše o tome kako je prebijao bivšu ženu: http://www.bezzabrane.com/2011/06/08/sokantno-zarko-lazic-me-je-tukao-i-lomio-vilicu/
Tresko Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Gradonačelnik predgrađa Kalifornije Daniel Crespo upucan je sinoć u svom domu nakon što se posvađao sa suprugom. Kakav polupismen polusvet tamo radi. Predgradje Kalifornije.
ducca Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Sladak život je do jaja, bez zajebancije! Ko se setio one forme svaka mu čast, prejebaće Pink i ostalu buraniju za tili čas. Deo sa sredjivanjem noktiju Lepe Lukić izuva Saznali smo i da "četvrtkovima" peva u svojoj birtiji, dakle i edukativni karakter je prisutan. Živ nisam do večeras, odlažu se svi planovi za next week.
Recommended Posts