Jump to content

Featured Replies

tibor? šta priča?

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

a jos je u dzet legu! covek je genije, treba mu dati pola programa da radi...

Jel gost ili ful tajm?

Poslato sa WC šolje by BVK

Bio je gost, ukljucivali se ljudi u program. Tema prajd.

da li e b92 pogubio kompas? gledam iz dana u dan reklamu/najavu za neku domaću seriju u vidu dijaloga gde jedan objašnjava drugom sličnost penzije i menstruacije.

mislim, sve više liče na pink/hepi/..........

Nemoj tako, to je jedna od najboljih exyu humoristočkih serija. Sa jako velikom gledanošću na ovim prostorima.

A da gube kompas, odavno su ga izgubili

Nemoj tako, to je jedna od najboljih exyu humoristočkih serija. Sa jako velikom gledanošću na ovim prostorima.

A da gube kompas, odavno su ga izgubili

Cifre su potpuno nenormalne ali izgleda da narod voli!

voli zbog vickaste reklame, valjda.

Mustafa je odlican u toj seriji, koja ima par odlicnih epizoda ali i pad kvaliteta kako se priblizava kraju.

Mustafa Nadarević je bošnjački Džek Nikolson ...

http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?nav_id=903998&fs=1

Prenose tekst sa BBC-a

"Bash - which stands for Bourne-Again SHell - is a command prompt on many Unix computers. Unix is an operating system on which many others are built, such as Linux and Mac OS."  u prevodu izgleda ovako:

"Bash (Bourne-Again SHell) je komanda na mnogim Unix računarima. U pitanju je OS na kom su mnogi drugi operativni sistemi bazirani, kao što su Linux i Mac OS."

da li e b92 pogubio kompas? gledam iz dana u dan reklamu/najavu za neku domaću seriju u vidu dijaloga gde jedan objašnjava drugom sličnost penzije i menstruacije.

mislim, sve više liče na pink/hepi/..........

b92 je izgubio kompas zbog gomile drugih stvari , ponajmanje zbog ovog serijala

mislm, nije serijal baš neki top nivo, ali mustafa ga izvlači, lik je maestralan glumac

Ostao mi uključen b92 na tv i sedim za kompom i krajičkom uha slušam vesti i "u nastavku vesti saznaćemo koliko će trajati sanacija takozvanih smrdljivih zgrada". :D

Ostao mi uključen b92 na tv i sedim za kompom i krajičkom uha slušam vesti i "u nastavku vesti saznaćemo koliko će trajati sanacija takozvanih smrdljivih zgrada". :D

Ta, za razliku od vecine njihovih vesti u poslednje vreme, jos i ima neku svrhu i smisao. One pak o tome kako je Lavrov upozorio X ili Churkin zapretio Y-u, zbilja su toga lisene.