September 25, 201410 yr a jos je u dzet legu! covek je genije, treba mu dati pola programa da radi...
September 25, 201410 yr da li e b92 pogubio kompas? gledam iz dana u dan reklamu/najavu za neku domaću seriju u vidu dijaloga gde jedan objašnjava drugom sličnost penzije i menstruacije. mislim, sve više liče na pink/hepi/..........
September 25, 201410 yr Nemoj tako, to je jedna od najboljih exyu humoristočkih serija. Sa jako velikom gledanošću na ovim prostorima. A da gube kompas, odavno su ga izgubili
September 25, 201410 yr Nemoj tako, to je jedna od najboljih exyu humoristočkih serija. Sa jako velikom gledanošću na ovim prostorima. A da gube kompas, odavno su ga izgubili Cifre su potpuno nenormalne ali izgleda da narod voli!
September 25, 201410 yr Mustafa je odlican u toj seriji, koja ima par odlicnih epizoda ali i pad kvaliteta kako se priblizava kraju.
September 26, 201410 yr http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?nav_id=903998&fs=1 Prenose tekst sa BBC-a "Bash - which stands for Bourne-Again SHell - is a command prompt on many Unix computers. Unix is an operating system on which many others are built, such as Linux and Mac OS." u prevodu izgleda ovako: "Bash (Bourne-Again SHell) je komanda na mnogim Unix računarima. U pitanju je OS na kom su mnogi drugi operativni sistemi bazirani, kao što su Linux i Mac OS."
September 26, 201410 yr da li e b92 pogubio kompas? gledam iz dana u dan reklamu/najavu za neku domaću seriju u vidu dijaloga gde jedan objašnjava drugom sličnost penzije i menstruacije. mislim, sve više liče na pink/hepi/.......... b92 je izgubio kompas zbog gomile drugih stvari , ponajmanje zbog ovog serijala mislm, nije serijal baš neki top nivo, ali mustafa ga izvlači, lik je maestralan glumac
September 26, 201410 yr Ostao mi uključen b92 na tv i sedim za kompom i krajičkom uha slušam vesti i "u nastavku vesti saznaćemo koliko će trajati sanacija takozvanih smrdljivih zgrada". :D
September 26, 201410 yr Ostao mi uključen b92 na tv i sedim za kompom i krajičkom uha slušam vesti i "u nastavku vesti saznaćemo koliko će trajati sanacija takozvanih smrdljivih zgrada". :D Ta, za razliku od vecine njihovih vesti u poslednje vreme, jos i ima neku svrhu i smisao. One pak o tome kako je Lavrov upozorio X ili Churkin zapretio Y-u, zbilja su toga lisene.