gagorder Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 sto lepo ne kazu da je ova zvaka o zakonu o zastiti potrosaca - placena reklama, zakupljeni termin. bas je jadno ovako.
ivy Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 (edited) sto lepo ne kazu da je ova zvaka o zakonu o zastiti potrosaca - placena reklama, zakupljeni termin. bas je jadno ovako. e da,i ja slusam i cudim se kako je voditeljka informisana otprilike kao ja i zasto nisu doveli nekoga iz udruzenja za zastitu potrosaca da objasnjava ljudima nego ona jadna na pitanja i probleme odgovara sa ,,pa da,to bi trebalo proveriti...negde..ne znam gde..,, a od resenja i pomoci nista. Edited September 24, 2014 by ivy
gagorder Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 zakon je jos jedna propustena sansa, ljudi koji sede u organizacijama za zastitu potrosaca su tragicno neobrazovani tako da ne vidim da bi oni tu uneli nekakav smisao, voditeljka je neinformisana, a SATI programa su potroseni za reklamiranje abortiranog ucinka ministarstva trgovine. kapiram samo ako je za pare, neko podizanje svesti, neki prateci program uz jos jedan pokusaj "harmonizacije". nije valjda da je ovo potuljeno podilazenje - necije autorsko ostvarenje.
yolo Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 ma kakvi, to je uobicajena spona ministarstvo / marketing, tako to ide ako se ne nadje neko prosvetljen da to odradi kako treba.
Frank Pembleton Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Polako, ali biće neki "tvoj" iz CG... Poslato sa WC šolje by BVK
kud u maglu Simoviću Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 (edited) . Edited September 24, 2014 by kud u maglu Simoviću
Haralampije Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 ko je sad direktor b92 kazu da ce biti ovaj
Singer Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 bodi lengvidž kazuje da zna šta radi, pre svega ima 1 konfidens koji prati vižn
teacher Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 bodi lengvidž kazuje da zna šta radi, pre svega ima 1 konfidens koji prati vižn veliki motivator. trebalo bi sam da odseče ruke da bude rame uz rame (no pun intended) niku vujičiću
yolo Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 na levoj ruci je sa tri prsta formirao utoku, dobar je
Pontijak Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 znam, znam, ovo je za ban jer je politicki nekorektno ali! - koji ljigavi pederko ovaj lik!
gagorder Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Jona se odlicno drzi. A gradjani koji se ukljucuju u program su mrakacha najcrnja.
Recommended Posts