Jump to content

Featured Replies

Ovaj jedini zna 

260px-Albert_Einstein_Head.jpg

:lol:

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

dps2UI2.png

:isuse:  :isuse:  :isuse:

Ja koliko se secam, ona je u tim herojskim vremenima bila na Studiu B.

Fvuo2Vuh.jpeg

a šta je sa Kesićem?

biće u nedelju, valjda

Treba biti iskren pa reci da joj se emisija ubajatila. Krivica vecim delom nije njena, nasa politicka scena je trenutno tuzno mrtvilo, ali je ipak morala da zivne emisiju nekim novim gostima i nekim novim temama. Da ne pominjem ono ludacenje sa reklamama koje uzmu sat vremena, u emisiji od dva sata, pri cemu ona dovede cetri gosta.

Edited by Verterdegete

Treba biti iskren pa reci da joj se emisija ubajatila. Krivica vecim delom nije njena, nasa politicka scena je trenutno tuzno mrtvilo, ali je ipak morala da zivne emisiju nekim novim gostima i nekim novim temama. Da ne pominjem ono ludacenje sa reklamama koje uzmu sat vremena, u emisiji od dva sata, pri cemu ona dovede cetri gosta.

nista od toga nije razlog za ukidanje

Te reklame nisu njena krivica, a ovo se dalo naslutiti. Ona je već duže vreme nezadovoljna odnosom sa B92. Imala je vrlo zanimljiv govor i iznela neke pametne stvari na tribini Sloboda medija u organizaciji Studenata za slobodu FPN-a. Bilo je uživanje slušati je.

nista od toga nije razlog za ukidanje

+1

Mene tu zanima gde ce da ide?

Jedino na PTC?

PG mreza je izgubila termin za Evronet na PTC, mozda se istale da uvedu UN?

Ja jedino RTV mogu da zamislim da bi je uopste pustili pred kamere.

Ja jedino RTV mogu da zamislim da bi je uopste pustili pred kamere.

Mozda.Mada sumnjam i oni su verovatno preplaseni pred izbore u Vojvodini...Mislim da im je dosta Danica V.

Mozda Goran Milic nije dzabe gostovao kod Olje... Nadam se da je tako, tamo bi imala svu slobodu

Ako je već šalju na kablovsku, ne treba da ostane na B92. AL Jazeera ili N1 ako bi uspeli da je ubace u šemu, bilo bi dobro.

chekaj, neko je to rimovao, te neke podnaslove :o