Verterdegete Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Ja koliko se secam, ona je u tim herojskim vremenima bila na Studiu B.
kud u maglu Simoviću Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 a šta je sa Kesićem? biće u nedelju, valjda
Verterdegete Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 (edited) Treba biti iskren pa reci da joj se emisija ubajatila. Krivica vecim delom nije njena, nasa politicka scena je trenutno tuzno mrtvilo, ali je ipak morala da zivne emisiju nekim novim gostima i nekim novim temama. Da ne pominjem ono ludacenje sa reklamama koje uzmu sat vremena, u emisiji od dva sata, pri cemu ona dovede cetri gosta. Edited September 14, 2014 by Verterdegete
yolo Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Treba biti iskren pa reci da joj se emisija ubajatila. Krivica vecim delom nije njena, nasa politicka scena je trenutno tuzno mrtvilo, ali je ipak morala da zivne emisiju nekim novim gostima i nekim novim temama. Da ne pominjem ono ludacenje sa reklamama koje uzmu sat vremena, u emisiji od dva sata, pri cemu ona dovede cetri gosta. nista od toga nije razlog za ukidanje
ilijaj Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Te reklame nisu njena krivica, a ovo se dalo naslutiti. Ona je već duže vreme nezadovoljna odnosom sa B92. Imala je vrlo zanimljiv govor i iznela neke pametne stvari na tribini Sloboda medija u organizaciji Studenata za slobodu FPN-a. Bilo je uživanje slušati je.
Frank Pembleton Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 nista od toga nije razlog za ukidanje +1 Mene tu zanima gde ce da ide? Jedino na PTC? PG mreza je izgubila termin za Evronet na PTC, mozda se istale da uvedu UN?
Verterdegete Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Ja jedino RTV mogu da zamislim da bi je uopste pustili pred kamere.
Frank Pembleton Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Ja jedino RTV mogu da zamislim da bi je uopste pustili pred kamere. Mozda.Mada sumnjam i oni su verovatno preplaseni pred izbore u Vojvodini...Mislim da im je dosta Danica V.
ficfiric Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Mozda Goran Milic nije dzabe gostovao kod Olje... Nadam se da je tako, tamo bi imala svu slobodu
ilijaj Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Ako je već šalju na kablovsku, ne treba da ostane na B92. AL Jazeera ili N1 ako bi uspeli da je ubace u šemu, bilo bi dobro.
yolo Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 (edited) mladjani pero http://www.e-novine.com/comments/entertainment/entertainment-vesti/109182-Menjamo-ime-neko-uglednije.html Edited September 15, 2014 by gazza1
gospa buba Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 chekaj, neko je to rimovao, te neke podnaslove :o
Recommended Posts