Jump to content

Featured Replies

"Kuća snova", B92

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

On 6. 9. 2014. at 20:18, Грешни Василије said:

"Kuća snova", B92

E, da. Bio gotivan koncept, šteta što se nije nastavilo sa tim ...

me sećam se imena, ali se sećam da su u finalu ostali porodica sa četvoro dece sredovečni ljudi, koji su živeli u nekoj radnji ( sa sve izlogom) i to dvoje mladih namontiranih, život tek pred njima. Valjda je njena majka plaćala slanje sms-ova da bi dobili

On 6. 9. 2014. at 20:23, Tihajeza said:

me sećam se imena, ali se sećam da su u finalu ostali porodica sa četvoro dece sredovečni ljudi, koji su živeli u nekoj radnji ( sa sve izlogom) i to dvoje mladih namontiranih, život tek pred njima. Valjda je njena majka plaćala slanje sms-ova da bi dobili

ali najjače je bilo kada je objavljeno da je druga nagrada neka škoda karavan ili tako nešto veliko, odmah se videlo da je to namenjeno za ovu veliku porodicu, a mladom bračnom paru kuća. inače, mislim da se taj par pojavljivao i po drugim rijalitijama (tako da su možda oni tu organizovano došli)

On 6. 9. 2014. at 20:23, Tihajeza said:

Jeste, pričalo se po štampi da je nepravedno, da je namešteno i sl ... Pa se posle pričalo kako se pobednici nisu uopšte preselili u novu kuću nego je iznajmljuju za skupe pare ... To je posao za istraživačko novinarstvo da sa ove vremenske distance utvrdi šta se tu sve dešava(lo) ... 

To je posao za istraživačko novinarstvo 

Cuj istrazivacko...ko ce se smara sotim ako ga nema na fejsu ili beta/tanjug servisu  :fantom:

Kakav im je ovo rijaliti sa Sladzom i Dzoletom?  :lol:

Ljubica odlazi na radio...Prosto nema smisla vise...

On 11. 9. 2014. at 19:12, Frank Pembleton said:

Ljubica odlazi na radio...Prosto nema smisla vise...

aj pojasni

zasto?

pa ako je neko od tv novinara osvetlao obraz jadnih srpskih medija, ona je

Pa u tome je, cenim, i problem. Tesko da danas ima medija na kome bi mogla da radi.

All stars,20 god posle. Par nevidjenih momenata. :)))

On 11. 9. 2014. at 20:45, Nesh said:

Pa u tome je, cenim, i problem. Tesko da danas ima medija na kome bi mogla da radi.

pa ona je prilicno idealna za RTS. nikola mirkov ce umeti da ceni.

Al' joj ne viri knjizica iz dzepa, tako da nista od toga.

Sent from my WP 7.8 Trophy using Tapatalk!

On 11. 9. 2014. at 20:38, Кристофер Лумумбо said:

aj pojasni

Pa šta nije jasno?Postavlja nezgodna pitanja, sklonili je već duže na marginu na tv-u...