Jump to content

Featured Replies

Po meni se nijedan dobar čovek, neko koga boli nepravda, ne može zalagati za zabranu gej prajda. Ali to sam samo ja. 

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

Lud, zbunjen, normalan - uskoro na B92

meni to do jaja serija. u stvari, uglavnom onako, ali bude nekih baš jako smešnih momenata, zato što je mustafa nadarevic 1 car

Po meni se nijedan dobar čovek, neko koga boli nepravda, ne može zalagati za zabranu gej prajda. Ali to sam samo ja.

Marka ne treba shvatati ozbiljno kad i on sebe ne shvata ozbiljno ...

je l' to onaj što napušava slušaoce koji se uključuju u emisiju?

morž iz dveri?

Ta vrsta klovnovskog populizma uopšte nije tako naivna kao što izgleda. Ali dobro, da ne trolujemo topik o B92, ipak ga još nisu angažovali.

meni to do jaja serija. u stvari, uglavnom onako, ali bude nekih baš jako smešnih momenata, zato što je mustafa nadarevic 1 car

Neće valjda reprizirati sezone koje su davane na RTS-u? I ipak je bolji onaj hrvatski sitkom sa Bitojarcem i onom sisatom plavušicom, zaboravih ime seriji ..

kakve bre veze veran ima sa programom

au, ti si ozbiljno na sprdnji našao šiljit patkicu. ako

morž iz dveri?

Taj. Izgleda da je sada novinar na radiju 202. Dugo je bio radikalski čankoliz, no ga je Vučić šutnuo s radio Fokusa, pa je sad ogorčeni protivnik režima.

morž iz dveri?

Davno je on izbačen sa Fokusa ... A onda ga Dačo pozvao i eto ga na dvestadvojci. Ali ljudi su u pravu, ovo je tema o B92, tačnije, propasti B92 ...

mj je, hm, smrdljivo govedo bi bio eufemizam

Neće valjda reprizirati sezone koje su davane na RTS-u? I ipak je bolji onaj hrvatski sitkom sa Bitojarcem i onom sisatom plavušicom, zaboravih ime seriji ..

Mislis na Krizu sa RTL-a ?

Krizu su najavljivali na Novoj pre nego što je pukla sa frekvencijom.

Mislis na Krizu sa RTL-a ?

Ma ona sa Tarikom, frontmenom Hladnog piva, itd, i dalje ne mogu da se setim imena serije, a sramota me da ga izguglam ...

bitange i princeze

Bitange i princeze