Apdajk Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Po meni se nijedan dobar čovek, neko koga boli nepravda, ne može zalagati za zabranu gej prajda. Ali to sam samo ja.
Lezilebovich Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Lud, zbunjen, normalan - uskoro na B92 meni to do jaja serija. u stvari, uglavnom onako, ali bude nekih baš jako smešnih momenata, zato što je mustafa nadarevic 1 car
stoka Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Po meni se nijedan dobar čovek, neko koga boli nepravda, ne može zalagati za zabranu gej prajda. Ali to sam samo ja. Marka ne treba shvatati ozbiljno kad i on sebe ne shvata ozbiljno ...
garcia Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 je l' to onaj što napušava slušaoce koji se uključuju u emisiju? morž iz dveri?
Apdajk Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Ta vrsta klovnovskog populizma uopšte nije tako naivna kao što izgleda. Ali dobro, da ne trolujemo topik o B92, ipak ga još nisu angažovali.
stoka Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 meni to do jaja serija. u stvari, uglavnom onako, ali bude nekih baš jako smešnih momenata, zato što je mustafa nadarevic 1 car Neće valjda reprizirati sezone koje su davane na RTS-u? I ipak je bolji onaj hrvatski sitkom sa Bitojarcem i onom sisatom plavušicom, zaboravih ime seriji ..
Ravanelli Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 kakve bre veze veran ima sa programom au, ti si ozbiljno na sprdnji našao šiljit patkicu. ako
Apdajk Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 je l' to onaj što napušava slušaoce koji se uključuju u emisiju? morž iz dveri? Taj. Izgleda da je sada novinar na radiju 202. Dugo je bio radikalski čankoliz, no ga je Vučić šutnuo s radio Fokusa, pa je sad ogorčeni protivnik režima.
stoka Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 je l' to onaj što napušava slušaoce koji se uključuju u emisiju? morž iz dveri? Davno je on izbačen sa Fokusa ... A onda ga Dačo pozvao i eto ga na dvestadvojci. Ali ljudi su u pravu, ovo je tema o B92, tačnije, propasti B92 ...
DrIlic Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Neće valjda reprizirati sezone koje su davane na RTS-u? I ipak je bolji onaj hrvatski sitkom sa Bitojarcem i onom sisatom plavušicom, zaboravih ime seriji .. Mislis na Krizu sa RTL-a ?
ilijaj Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Krizu su najavljivali na Novoj pre nego što je pukla sa frekvencijom.
stoka Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Mislis na Krizu sa RTL-a ? Ma ona sa Tarikom, frontmenom Hladnog piva, itd, i dalje ne mogu da se setim imena serije, a sramota me da ga izguglam ...
Recommended Posts